Manifestacija koja neguje tradicionalne vrednosti

”Popučanski narodni festival”, održan je u subotu po prvi put na stadionu Fudbalskog kluba “Polet”. Festival je organizovan pod pokroviteljstvom Ministarstva za brigu o selu u okviru manifestacije ”Miholjski susreti sela”, koja se prvi put održava u gradu Valjevu, a ovogodišnji domaćini su meštani Popučaka.

„“Miholjski susreti sela” su manifestacija koja se organizuje pod pokroviteljstvom Ministarstva za brigu o selu, a od ove godine prvi put je i u našem kraju, ovde u Popučkama.  Valjevska sela su sada bogatija za još jednu manifestaciju, koja neguje tradicionalne vrednosti. Očekuje vas bogat program, a ja vam želim sreću i mnogo uspeha, sa nadom da će ova manifestacija postati tradicionalna”, poručio je okupljenima Nikola Pantelić, šef kabineta gradonačelnika grada Valjeva.

Organizatori ovog festivala pripremili su bogat program za posetioce. Pored kulturno – umetničkog programa, Gastro festa, turnira u malom fudbalu, kafanskih igara i narodnog višeboja, za najmlađe je organizovan maskenbal i mađioničar, a za pobednike u svim disciplinama obezbeđene su vredne nagrade.

2 comments on “Manifestacija koja neguje tradicionalne vrednosti

  1. Dragan

    predivna manifestacija koja se razlikuje od dana kupine i maline. nadam se da ce ih opstina podrzati sa dosta para sledece godine da to bude na jos vecem nivou

    Reply
  2. Sarl Bodler

    Dokoni mornari od zabave love Albatrose silne morske ptice …. da je znao za zabavu u Pobuckama Bodler nebi pisao ovakve pesme.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.