SNS: Čestitke Milošu Vučeviću na imenovanju

Čestitke na imenovanju na predsedničku funkciju SNS-a Milošu Vučeviću putem saopštenja za javnost uputio je GO SNS Valjevo. Saopštenje prenosimo u celosti:

„Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo  upućuje najiskrenije čestitke Milošu Vučeviću na imenovanju za novog predsednika stranke.

Kao političar sa dugogodišnjim iskustvom verujemo da će Miloš Vučević uspešno voditi stranku  kao neko ko je u Srpskoj naprednoj stranci od osnivanja i ko je našoj političkoj partiji svih ovih godina bio lojalan. Istovremeno, Vučević je čovek i političar koji će sigurno nastaviti uspešno da vodi stranku na temeljima koje je postavio Aleksandar Vučić i sprovodi njen politički program.

Naša partija je pred novim zadatkom. Osnivanjem Narodnog pokreta za državu,  u kojem će naša stranka biti stub nacionalnog političkog ujedinjenja,     nastavljamo putem koji je definisao Aleksandar Vučić, te ovim putem pružamo punu podršku novom predsedniku Srpske napredne stranke Milošu Vučeviću da nastavi sa već utemeljenim ciljevima.

Gradski odbor  SNS Valjevo”

 

28 comments on “SNS: Čestitke Milošu Vučeviću na imenovanju

  1. Drug clan

    Dobar je Vucevic i sve je to lepo, ali nekako uvek volim da je ispred nas i na celu nas Vucic. Vezao sam se, kao i mnogi, za tog coveka i nije mi lako sto sad nije na celu stranke, svasta se proslo kroz ove godine i moram da priznam da mi je zao sto je podneo ostavku i ovo za mene nije rutinska stvar, napravice on velike stvari sa pokretom i nije to sporno, nego mi eto, malo tesko. Neka ne ziv i zdrav, a Vucevicu srecu u daljem radu.

    Reply
  2. Gradjanin

    Dobro,dobro prvi smo čestitali i prvi smo bili u BG sa vodjom Radojicom. N1 prenosio uživo dolazak Valjevaca u BG.A za to vreme dok se Srbi vesele u BG,šiptari skidaju i bacaju Srpske zastave sa Opština..Zbog greške vodje našeg,sto nije dao Srbima da izadju na izbore.

    Reply
    1. Vec vidjeno

      Ma oni znaju samo za Bg kada ih neko organizovano vodi, a tudju decu ce da gurnu u rat.

      Reply
  3. Dragan

    mislim da sns odlazi u proslost. ako je presednik vucic dao ostavku to znaci da nesto nevalja. buducnost je u pokretu za odbranu od opozicije i tu se valja uclaniti odmah da bi se zauzela sto bolja pozicija.

    Reply
  4. Сар Казам

    Штета, баш мало се прича о историјском и највећем скупу икада, чак и сам председник није причао о контра митингу, вероватно је задовољан, било преко 300.000 људи и нема шта да се прича.

    Reply
  5. Lili

    Kao političar sa dugogodišnjim iskustvom, sigurni smo da će gospodin Vučević uspešno voditi stranku.

    Reply
  6. Miki

    Njegova dugogodišnja lojalnost i predanost Srpskoj naprednoj stranci od osnivanja su očigledni, a verujemo da će nastaviti da gradi na temeljima koje je postavio Aleksandar Vučić.

    Reply
  7. Zoki

    Sa takvim liderom, stranka će sigurno ostati na kursu i nastaviti sprovoditi svoj politički program. Želimo gospodinu Vučeviću mnogo uspeha u svom novom položaju!

    Reply
  8. Zoki Valjevac

    Njegova lojalnost i posvećenost stranci od osnivanja su pohvale vredne, a činjenica da će nastaviti da gradi na temeljima koje je postavio Aleksandar Vučić obećava kontinuitet političkog programa stranke.

    Reply
  9. Olja

    Nesumnjivo je to da će Vučević nastaviti da se trudi i gradi sve ono što je Vučić započeo, a to su svakako dobre vesti!
    Srbija će svakako da ide napred, u to nema sumnje!

    Reply
  10. Gogi75

    Nekako je i bilo logično da će Vučević naslediti Vučića na mestu predsednika stranke. Dobar je on političar. Čestitke Vučeviću i uspeh u daljem radu.

    Reply
  11. Bežanija

    polako spremajre stvari ko je za zatvor a ko će u Bežaniju,ne piše vam se lepo jer ništa lepo niste ni uradili

    Reply
  12. Taša

    Pravi čovek je postavljen na mesto predsednika SNS, ne sumnjam da će najbolje obavljat svoju funkciju i iskrene čestitke na imenovanju.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.