Završeno popločavanje centralne pešačke zone u Mionici

Završeno je popločavanje pešačke zone u Mionice. Šetalište je popločano najkvalitetnijim granitom, a planira se i nastavak radova kada će ceo park u Mionici biće u potpunosti renoviran nakon 50 godina. Primopredaja radova biće obavljena sledeće nedelje. A nakon toga sledi i postavljanje novih klupa. Sredstva za ovaj projekat u iznosu od 26,9 miliona dinara obezbedilo je Ministarstvo turizma i lokalna samouprava.

– Ponosan sam što smo pokrenuli projekat rekonstrukcije parka. Ovo je, definitivno, projekat koji će promeniti i ulepšati ambijent Mionice. Dugo smo čekali da centar Mionice dobije izgled kakav zaslužuje. Mi smo uspeli da rekonsturišemo i trotoare, ovde u varoši i asfaltiramo ulice. Nastavljamo sa projektima, a spremamo projekat i za drugi deo parka – rekao je Janković.

Opština Mionica je prošle godine završila rehabilitaciju trotara, a radove vredne 18,2 miliona dinara finansirala je Vlada Republike Srbije. A u Mionici su nastavljeni radovi na Kući Kolubarske bitke, gradi se Pulikin legat i tribine na fudbalskom terenu. Krajem prošle godine započeta je realizacija jednog od najvažnijih projekata Ključka vrela koji će rešiti problem vodosnabdevanja u deset sela.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.