GO SNS: Puna podrška predsedniku Vučiću

Povodom poslednjih dešavanja vezanih za Kosovo , GO Srpske napredne stranke izdao je saopštenje za javnost u kom pruža nedvosmislenu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću. Saopštenje prenosimo u celosti:

„Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo pruža punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u rešavanju teške situacije na Kosovu i Metohiji u svetlu jačanja pritisaka na Srbiju da se odrekne dela svoje teritorije u korist lažne države Kosovo.

Srbija ima dva strateška cilja, koja zastupa i u svetu brani predsednik Vučić – očuvanje teritorijalnog integriteta Srbije i nastavak ekonomskog razvoja. Interes Srbije je da nastavi putem kojim je krenula, bez obzira na međunarodne pritiske. Sada su nam više od svega potrebne mudra i odlučna politika predsednika Vučića s kojom je postigao velike rezultate u odbrani Kosova i Metohije, i za koju je dobio većinsku podršku građana Srbije na predsedničkim izborima 2022.godine.

Gradski odbor Srpske napredne stranke veruje da predsednik Vučić radi sve što je u njegovoj moći u interesu naše zemlje i da Srbija može i ovaj put, s njim na čelu, da bezbedno prebrodi sve teškoće, koje su pred svima nama. Za to nam je potrebno državno i političko jedinstvo. Ovo je trenutak kada bi svi trebalo da zbijemo redove i pružimo punu podršku državnom rukovodstvu.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo poručuje:

Predsedniče, Srbija je uz Tebe! Predaja nikada nije i nikada ne može biti opcija!

GO SNS“

15 comments on “GO SNS: Puna podrška predsedniku Vučiću

  1. Атаман

    Косово је 2012. године било независно за 110 држава, а део Србије за 83. Данас 111 држава каже да је Косово део Србије, а 82 државе да је независно. Толико о нашем времену. Живела Србија, живео Вучић!

    Reply
    1. Ljubica

      Atamane imas li ti duse ili iceg ljudskog u sebi,kada si zarad nekog polozaja spreman da srpsku decu prepustis Albancima da pucaju na njih,da ih ubijaju vade organe na zivo.Kada im sada rade to ocekujuci da ih mi priznamo sta ce im raditi kada budu nezavisni.A sva obecanja zapada su kao ona Merkrlove Rusima za resenje Ukrajine.

      Reply
  2. Dragan

    puna podrska presedniku i stranci. u interesu svih clanova je da presednik ostane da se bori za srbiju. sve sto smo postigli dugujemo njemu i ako on ode mi ostajemo bez posla i bez zastite sto znaci da ce policija i tuzioci moci da nas hapse i optuzuju.

    Reply
  3. Anđelka

    Podrška za predsednika, da ostane na čelu stranke i države. Jer jedino smo sigurni sa svojim predsednikom, znamo da sve sto radi jeste u interesu svojih građana. Mnogo toga je uradio za Srbiju, zahvaljujući njemu su mnogi investitori stigli u Srbiju, i mnogo mladih dobilo posao. Ne možemo bez našeg predsednika, ne želimo da razmišljamo o tome kako bih bilo da on ode sa čela stranke i države.

    Reply
  4. Ljilja

    Nezamisliva podrška Vucicu u Srbiji za sve što čini i radi za našu zemlju i naš narod! Predsedniče, hijene neka osete kako vuk brani svoj narod i zemlju!

    Reply
  5. Emilija

    Puna podrška predsedniku. Idemo napred, sa njim dalje nam je svetla budućnost.

    Reply
  6. Saška

    Jedino se Vučić pokazao kao čovek koji je sposoban da vodi Srbiju. Izvukao nas je iz katastrofalnih stanja koje je zatekao kada je došao na mesto predsedika i hvala Bogu, sve više se razvijamo. Uprkos svim pritiscima sa stranke, krize u svetu, mi smo jedna stabilna i jaka država. Zato, ja stvarno ne vidim ko bi ga mogao zameniti. Predsedniče, samo napred!

    Reply
  7. Nina

    Predsednik Vučić je jedan od najvećih državnika koga je Srbija imala u prethodnim decenijama, koji je polako preokrenuo negativnu politiku koju su najjače zemlje sveta imale prema Srbiji jer smo ujedinjeni i samo kao takvi možemo sve probleme prevazići.Vodimo odgovornu i fleksibilnu politiku, čuvamo mir i građane, imamo rast standarda i ekonomske snage države.Zajedno do pobede!

    Reply
  8. Gradjanin VA.

    Gospodjo Slavice pusti koji komentar,ljudi koji razmišljaju svojom glavom.Svi znaju da je ovo prestava za narod.Ja hoću da podnesem ostavku a ovi moji nedaju.Dabi se narod sažalio a pozadina je priznavanje Kosova.

    Reply
  9. Sava

    Srbija i mi perspektivu imao samo sa predsednikom Aleksandrom Vučićem koji treba da ostane na mestu na kojem je. Svaka druga opcija nije dobra. Nema predaje predsedniče, nastavi da se boris za svoj narod.

    Reply
  10. Ivan

    Ako si za to da SE Nas predsednik konacno odmori ,posalji na 2223 tekst poruke “ spasi Nas vec jednom,daj ostavku“…Ili zaprati hastag #pomozimopredsednijudasekonacnoodmori

    Reply
  11. Brzanija

    Puna podrška predsedniku Vučiću da podnese ostavku u protivnom završiće kao Milošević,ima para dovoljno se nakro i pravac Bin Zajed brat

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.