Promo piloni u Karadjordjevoj

U Karadjordjevoj ulici nedavno su postavljeni promo piloni. Cilj ovih pilona je promocija valjevske privrede.

Odlukom Gradske uprava firmama Promoprint i Gativa odobreno je postavljanje 10 reklamnih promo stubova u Karadjordjevoj sa ciljem da se kao oglašivači na pilonima pojave isključivo lokalne i šire privrede , što je i bio zahtev investitora.

„Krenuli smo sa 10 promo pilona i prve reakcije gradjana su pozitivne. U 2023.godini očekujemo i povećanje broja pilona. Ima i mesta ima i razloga. To nam omogućava da u gradu pokažemo raznovrsnost lokalne privrede, ali i da u Valjevo donesemo bezbroj srpskih i stranih brendova“, ističu organizatori dodajući da je promotivno ulaganje u Karađorđevoj ulici  višestruko korisno. Benefiti su očigledni i lako merljivi i prepoznatljivi a snaga promotivne poruke je znatno pojačana. Svaki uloženi dinar se višestruko vraća, jedinstvenost brenda je autentičnija iz dana u dan dok potencijalni kupci-potrošači permanentno razvijaju svest o potrebi za vašim proizvodom ili uslugom.

Cilj promotivne poruke veoma brzo i jednostavno se ostvaruje. Promo poruka se „vraća među narod“ zato što svaki stub permanentno okuplja veliki broj posmatrača. Valis promo piloni su deo ambijentalne gradske celine, građani se susreću i komuniciraju sa njima svakodnevno, piloni su opšte prihvatljivi i prepoznatljivi.

Promoprint i Gativa tvrde da su postavljeni piloni umnogome ispunili svoj cilj : vidljivi i lako dostupni, pokrivaju najširu populaciju, dobro osmišljene poruke omogućavaju poztivan kontakt sa gradjanima. Oni ističu i da svaki promo pilon kroz gradsku taksu donosi sredstva u budžet grada Valjeva . „Valjevo je prvo u Srbiji koje je izmedju ostalog na ovaj način rešilo realan problem outdoor advertajzinga.

14 comments on “Promo piloni u Karadjordjevoj

  1. Kosta

   Malo je ostalo iza socijalista i demokrata, slazem se. Nadam se da ce se ojacati ovde ta prica, ima pomaka i nade, videcemo.

   Reply
 1. Nazovimo stvari pravim imenom

  Ne služi ovo za promociju valjevske privrede, već da pomenute dve firme zarade nešto novca od reklame na ovim ružnim stubićima.

  Reply
 2. Миле

  Склањајте ово што пре, не може бити ружније, катастрофа.

  Reply
 3. Baki

  Ovo tako jadno izgleda, čak i smeta pešacima, tako da ne vidim ništa ni lepo ni korisno osim za one koji su to postavili.

  Reply
 4. Srećko srećković

  Drago mi je što je u Valjevu pokrenuta još jedna nova priča. Ona svakako zaslužuje svu pažnju građana ali i uprave. Lepo je videti nešto novo u svom gradu. Svaka čast organizator ima. Želim im da se broj reklama poveća u idućoj godini.

  Reply
 5. Milica

  Meni je znacilo.Koristim nobel preciscivac vazduha kad mi zatreba zahvaljujuci promo pilonima.

  Reply
 6. Анонимни

  Поред толико начина за промоцију, ови „промо пилони“ су толико неугледни, да од њих има користи само онај ко је узео новац за њихову израду и за њихово постављање. Јадна је привреда која се овако промовише.

  Reply
 7. Dragan

  ovo je odlicno resenje. mogu i citulje da se lepe preko ovih natpisa i oglasi ko izdaje stan ili prodaje kola

  Reply
 8. Istina

  Zaklanja vidik!
  Probajte da uredite zelene površine i te kocke kroz koje prorasta trava…
  Kružni tok kod autobuske stanice je pravo oglealo sposobnosti gradske vlasti Pa uzmite kamen sa Gradca i postavite, ako ne možete da održavate travu i cveće.

  Reply
 9. Vlasnik pilona

  Radujem se ovako lepim komentarima. Negativci očigledno nisu otišli dalje od svog jadnog ukusa i slinavog nosa. Pitam se samo da li su nešto korisno u životu uradili osim što lupetaju po portalima.

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.