Poziv majkama da preuzmu svoje ponosne kartice

Ponosne kartice za majke sa troje i više dece „Tri plus“, koje je grad Valjevo u saradnji sa „Pokretom za decu tri plus“ počeo da deli od ove godine i dalje čekaju svoje vlasnike.

Oko 100 majki koje su se prijavile za ove kartice, još uvek nisu došle po njih. To mogu učiniti svaki radni dan od 7 do 15 časova u prizemlju Gradske uprave u kancelariji 23.

Takođe i majke koje tokom godine rode treće ili svako sledeće dete, mogu se prijaviti za ovu karticu podnošenjem zahteva u Gradskoj upravi.

Podela kartica je krenula početkom juna, kada ih je preuzelo oko 400 majki sa troje i više dece.  Ova kartica omogućava ostvarivanje brojnih pogodnosti, poput popusta od 10 do 50% kod brojnih pravnih subjekata ne samo u Valjevu, već širom Srbije.

Organizatori pozivaju sve korisnike kartica da im na mejl pokret@triplus.org  pošalju svoje utiske i predloge za unapređenje ove akcije.

1 comment on “Poziv majkama da preuzmu svoje ponosne kartice

  1. Aleksandar

    Jos uvek se ne zna u kojim to „pravnim subjektima“ vaze popusti.Bojim nesto da je to jos jedno pranje para na koje smo se malte ne navikli u ovom sistemu.Da ne zaboravimo, gradjane Valjeva je to kostalo, neka privatna firma iz Cacka je na kontu toga uzela lepe novce, ne samo u Valjevu, vec sirom Srbije, a efekti?….

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.