Milion dinara za opremanje Kancelarije za mlade

Grad Valjevo će dobiti milion dinara za opremanje Kancelarije za mlade, u okviru projekta koje finansira Ministarstvo omladine i sporta. Tim povodom je u Beogradu, ministar omladine i sporta Vanja Udovičić potpisao  ugovore sa predstavnicima lokalnih samouprava.

Beograd, 5. maja 2022.- Ministar omladine i sporta Vanja Udovicic potpisao je ugovor sa predstavnicima jedinica lokalnih samouprava o realizaciji projekata u okviru javnih konkursa za podrsku jedinicama lokalne samouprave u oblastima omladine i sporta. Ucesnici sastanka. FOTO TANJUG/ RADE PRELIC/ bg

U ime grada Valjeva, ugovor je potpisao član Gradskog veća Vladimir Mišković. Ugovori se odnose na realizaciju projekata u okviru javnih konkursa za podršku jedinicama lokalnih samouprava za programe, odnosno projekte u oblasti sporta kroz izgradnju, opremanje i održavanje sportskih objekata, kao i za programe, odnosno projekte u sprovođenju omladinske politike na lokalnom nivou.

Ugovori su potpisani sa predstavnicima 38 jedinica lokalne samouprave u Srbiji.

foto:Ministarstvo omladine i sporta

3 comments on “Milion dinara za opremanje Kancelarije za mlade

 1. Valjevac

  Najlakše se manipuliše sa mladima. Uvažih ih malo neku lepu reč …. a mlad čovek da bi se ostvario, mora da ostavi tradiciju i ode da radi van granica. Tamo gde ide nema kancelarija za manipulisanje mladima.

  Reply
 2. Анонимни

  Umesto opremanja Kancelarije za mlade, stavite Dom omladine u funkciju mladih!

  Reply
 3. Ана

  И млади нече имати никакве користи од тога, исто као и невидљива деца!

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.