Za Dan grada besplatan koncert Crvene jabuke

Valjevo će svoj Dan grada obeležiti 20. marta . Shodno odluci o ublažavanju epidemioloških mera , ove godine za Dan grada u Valjevu besplatan koncert Crvene jabuke.

Dan grada u Valjevu gotovo uvek prodje neprimećeno za većinu gradjana. Na svečanoj akademiji budu dodeljene nagrade i to je uglavnom sve što se dešavalo. Ove godine situacija je drugačija.

Kako saznajemo u Gradskoj upravi ublaživanje protivepidemioloških mera omogućilo je veće okupljanje gradjana i u zatvorenom prostoru . Ova činjenica otvorila je prostor da na Dan grada u Centru za kulturu od 20h koncert održi grupa Crvena jabuka.

print screen/RTV Marš/2013godina, Koncert Crvene jabuke/Letnja pozornica

Ova grupa poslednji put u Valjevu je nastupala 2013. godine kada je održala koncert u okviru Tešnjarskih večeri. Interesovanje za koncert bilo je više od očekivanog pa je u vreme održavanja koncerta i neposredno pred početak, grad u centru bio gotovo blokiran. Koncert je Crvena jauka održala na Letnoj pozornici, a mnogi se slažu da je pomenuti koncert bio jedan od najposećenijih na Tešnjarskim večerima.

Za koncert su karte besplatne , a mogu se preuzeti  na blagajni Centra za kulturu: 17. i 18. marta od 9h do 11h i od 17h do 20h, subota 19.mart od 10h do 12h i nedelja 20.mart od 18 h do 20h.

Tradicionalno već za Dan grada u podne na Svečanoj akademiji biće dodeljene nagrade grada onima koji su u prethodnoj godini ostvarili izuzetna postignuća. Svečanoj akademiji shodno programu, prethodiće izložba u Muzeju pod nazivom „Tragom jedne zaboravljene ideje“.

 

3 comments on “Za Dan grada besplatan koncert Crvene jabuke

  1. Nenad

    Lepo je to što je besplatno, ali sigurno nije džabe, jer džabe nema ni… Nego lepo kažite koliko nas košta koncert i na osnovu čega je izvođač izabran?

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.