Medalje za plivače Valisa na Otvorenom prvenstvu Srbije

Tokom vikenda na bazenu SC 11. April, održano je Otvoreno prvenstvo Srbije na kome je učešće uzelo 37 klubova iz BIH, Makedonije, Hrvatske, Turske, i Slovenije, i dve reprezentacije: Hrvatske i Turske. Na takmičenju je nastupilo ukupno 374 plivača.
Plivački klub „Valis“ je nastupio sa devet plivača predvođenih trenerom Branislavom Kovačevićem.

Najuspešnija takmičarka kluba je bila Maša Cvetković, koja je u bila najbolja u apsolutnoj kategoriji i u kategoriji mlađih juniorki u disciplini 800m slobodno, zlatnu medalju je osvojila i u disciplini 200m delfin u kategoriji mlađih juniorki. U disciplini 1500m slobodno Maša je bila druga u apsolutnoj kategoriji, dok je u kategoriji mlađih juniorki bila najbolja i u ovoj disciplini, u disciplini 400m slobodno Maša je stigla do srebra u kategoriji mlađih juniorki.
Nađa Lazarević je bila treća apsolutno u disciplini 400m mešovito. Mešovita štafeta u sastavu: Radojević, Mijailović, Lazarević i Dašković je u disciplini 4x100m mešovito stgla do srebrne medalje. Ženska štafeta u sastavu: Radojević, Terzić, Tomašević i Lazarević je ostvarila isti uspeh ali u disciplini 4x200m slobodno, dok je muška štafeta u sastavu Stefanović, Mijailović, Tešanović i Dašković stigla do bronze u disciplini 4x200m slobodno.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.