IZBORI2022/ GO DSS-„NADA“-Sramno glasanje za Rezoluciju

IZBORI 2022

Saopštenje povodom glasanja za Rezoluciju UN izdala je GO DSS-„NADA“.Saopštenje prenosimo u celosti:

“Glasanjem za Rezoluciju Generalne skupštine Ujedinjenih nacija kojom se osuđuje napad Ruske federacije na Ukrajinu aktuelna srpska vlast i predsednik Aleksandar Vučić bacili su strašnu ljagu na obraz srpske države ujedno ugrožavajući vitalne nacionalne interese Srbije i srpskog naroda.

Ovim nedostojnim svrstavanjem uz NATO i zapadni svet, aktuelna srpska vlast je pokazala da sve priče o postojanju nacionalne ambicije, suverenom odlučivanju, nezavisnosti naše zemlje kao i o odlučnosti i hrabrosti njenog rukovodstva predstavljaju mrtvo slovo na papiru i bednu političku propagandu.

Srbija se danas jednostavno obrukala i ne postoji nijedan režimski mediji koji tu činjenicu može promeniti.

Gospodo iz vlasti – sram vas bilo. Danas ste dokazali da niste dostojni ni srpske prošlosti, ni srpske budućnosti.

GO DSS-NADA(DSS-POKS)”

3 comments on “IZBORI2022/ GO DSS-„NADA“-Sramno glasanje za Rezoluciju

  1. beznadje

    Zalosno je ko prica o suverenosti i nezavisnosti. Ljudi koji vec 15 godina nude ovu drzavu Rusima na tacni. Vamo ponos i dostojanstvo, kada se kreira politika prema zapadu, a samo li se pojave Rusi iza ugla, gace same spadaju. Do duse, ni ova vlast, ni ostatak opozicije nije da je po tom pitanju nesto bolji. Al danas biti protiv ruske okupacije Ukrajine je stvar zdravog razuma, a ne politickog opredeljenja. Vidimo mi odlicno na primeru Ukrajine koliko je rusofilima do suvereniteta, treba da puste da ih Rusija tamo okupira i instalira svoju vlast, pa ce onda valjda biti suvereni.

    Reply
  2. мр Предраг М.Вулетић

    Не знам зашто ме Зеленски подсећа на једног од штићеника Казнено поправног дома у Ваљеву, коме сам предавао групу предмета из области машинства.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.