Kandidat Lokalnog fronta Valjevo pred vratima republičkog parlamenta

Lista pod nazivom MORAMO predata je RIK-u . Tim povodom Lokalni front Valjevo je izdao saopštenje za javnost . Pomenuto saopštenje prenosimo u celosti:

„Koalicija MORAMO predala je Republičkoj izbornoj komisiji svoju listu podržanu sa više od 12 hiljada potpisa građana. Nosilac liste je Nebojša Zelenović, predsedavajući Otvorene građanske platforme „Akcija“. Prvo od 250 imena na listi je Aleksandar Jovanović – Ćuta, predstavnik „Ekološkog ustanka“, a drugo Prof. Dr. Biljana Đorđević iz pokreta „Ne davimo Beograd“.

Lokalni front Valjevo zahvaljuje građanima Kolubarskog okruga, naročito Valjeva, Osečine i Lajkovca koji su našoj listi dali blizu 900 potpisa podrške. Za naš grad je najlepša vest da se profesor engleskog jezika Ivan Manić nalazi na 23. mestu liste MORAMO koje, prema sadašnjim istraživanjima, najavljuje gotovo izvesno poslanički mandat za našeg aktivistu i sugrađanina.

Na listi MORAMO, pored Ivana Manića, nalaze se još tri kandidata Lokalnog fronta Valjevo: Ljubomir Radović, profesor geografije, kao 51, Draginja Ristić, profesorka engleskog jezika je 85, dok Jasminka Nedeljković, diplomirani ekonomista u penziji, zauzima 121. mesto.

Pored kandidata Lokalnog fronta Kolubarski okrug ima još četiri kandidata na listi MORAMO a to su: Vladimir Radivojević, master profesor sporta i fizičkog vaspitanja iz Osečine na 36. mestu, Aleksandar Šestović, student iz Lajkovca na poziciji broj 54, Verica Erić, diplomirani pravnik iz Osečine na 111. i  Nena Aleksandrić, student iz Lajkovca na 127. mestu.

Moramo zajedno i drugačije!“

 

 

 

6 comments on “Kandidat Lokalnog fronta Valjevo pred vratima republičkog parlamenta

 1. Тенак

  Браво храбри људи. Најбоља листа, најквалитетнији људи, и најзад Ваљевац у парламенту!

  Reply
 2. Miki

  Kako mazu oci sa tim sto je vise ljudi predlozeno, a niko nece proci. Tesko da ce i Manic, ali polako, izbori ce brzo. Zivi bili, pa videli.

  Reply
 3. Dragan

  Zamislite ovaj cupavi da nas prestavlja. Samo uporedite kandidate. Gledaj te njegovo odelo i od ivana ilica koji je podsisan i obrijan. Valjevci su uvek bili gospoda i zato sva podrska ivanu a ne da nas ovaki sramote

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.