Četvoro Valjevaca kandidati na listi Marinika Tepić-Ujedinjeni za pobedu Srbije

Na izbornoj listi Marinika Tepić-Ujedinjeni za pobedu Srbije, tri kandidata za poslanike iz Valjeva . Na listi je i Tatjana Manojlović potpredsednica DS-a , takodje Valjevka.

Na sednici Republiče izborne komisije, održanoj 19. februara, doneto je Rešenje o proglašenju Izborne liste Marinika Tepić – Ujedinjeni za pobedu Srbije (Stranka slobode i pravde, Narodna stranka, Demokratska stranka, DZVM – VMDK, Stranka Makedonaca Srbije, Pokret slobodnih građana, Udruženi sindikati Srbije „Sloga“, Pokret za preokret, Pokret Slobodna Srbija, Vlaška stranka) za izbore za narodne poslanike Narodne skupštine, raspisane za 3. april 2022. godine.

Kada je reč o Valjevcima na ovoj listi predsednik GO SSP-a u Valjevu Branko Ivković, advokat,  nalazi se na 57. mestu.

Zorica Djogović iz DS-a je na 95 mestu , a kao predstavnik Narodne stranke iz Valjeva kandidat za poslanika je Ivan Malešević koji je na listi na 128-om mestu.

Iako ne živi u Valjevu, na listi pod rednim brojem 18 je I Tatjana Manojlović, novinar, potpredsednica DS-a , takodje Valjevka .

 

20 comments on “Četvoro Valjevaca kandidati na listi Marinika Tepić-Ujedinjeni za pobedu Srbije

 1. Dzaba kreceno

  Da i nijedno nece proci od onih koji su u Valjevu. Toliko galame ni oko cega.

  Reply
 2. Miki

  Cudi me da nisu ispostovali Ivkovica u prolazna mesta? On se toliko lozio, verujem da mu nije prijatno.

  Reply
  1. Advokat

   Da li je tacno da ne postoji advokatska komora u Valjevu zbog podlih igrica Branka Ivkovića?

   Reply
 3. Jaki

  Ne bih glasala za Djilasa ni da je poslednji na svetu. Kako su se zgodno sklonili sa prolaznih mesta on i ostali da se ne bi zamarali na sednicama i da ne moraju da idu, ako im neko i prodje.

  Reply
 4. Joka

  Hahahha, ako budu imali 7 poslanika nek budu presrecni, a ovo za maleša muzicara mi je smesno, ko sve danas nece da se bavi politikom i da misli da je bitan!

  Reply
  1. Baki

   Dragane, kada Krušik bude vlasništvo stranke ti tada pričaj o lojalnosti a do tada idi odakle si došao…

   Reply
 5. Patriota

  Marinika preletacica. Promenila 6-7 stranaka i sad je kao ona relevantna, a da ne pominjem sto je lagala za one kokoske u Morovicu i sto je potpisala sraman pokusaj od rezolucije o Srebrenici.

  Reply
 6. Milinko Sacić - Žića

  ja sam čovek sa sela i mene je Ivković prevario sa notarom prilikom prevoda livade. podneo sm prijave a znam i da nisam jedini oštećen. sram vas bilo

  Reply
 7. Ваљевац

  Што не кажете да је Зоран Јаковљевић био кандидат, да није био задовољан позицијом која му је понуђена (око 140 места) па се увређен повукао и нудио оставку (по обичају). Памтимо ми још увек његово играње баскета за време седница скупштине града и скијање по Алпима, а народ грца у дуговима. Сад кад је понестало пара опет би да га издржавамо.

  Reply
  1. Vojvoda

   A ja se bas cudim sto njega nema. Mada inaju tu taktiku ili stavljaju na kraj njih sto znamo ili nisu na listi, jer ih pamtimo po zlu i sad misle da ce nam ta kukavicja jaja na pocetku liste proci, nece!

   Reply
  2. Milica

   Mozes Zoci samo da zavidis jer tako zvucis! Svako ko ga je ikada upoznao bi se nasmejao na ovu tvoju zlobnost.

   Reply
 8. Bixi

  Možda su na papiru ujedinjeni. Ovako, nije baš realno da se neko ko se baš dramatično rasturio iz nekadašnjeg DS-a, sada kao ujedinio.

  Reply
  1. Milutin

   Niko tu nikoga ne moze da gleda ocima. Zati i nece imatu podrsku ni onih koji su ih dok su podeljeni podrzavali, a kamoli sta drugo.

   Reply
 9. Biljan

  Ja sam negde procitao da im je Rik odbio listu jer nisu dobro napisali ime liste, a nesto se busaju na sendvicare. Ti sendvicari su dobri kakvi su ovi iz „elite“

  Reply
  1. Nušić

   Ti si negde pročitao. To što si pročitao je toliko tačno, da je RIK tu listu proglasio 19. februara. Sledeći put uzmi da čitaš neku slikovnicu. Više će ti koristiti.

   Reply
 10. Dragan

  Smesna lista. Neznam ko ce ove da glasa. Samo da znate da ovaj ivkovic tuzi krusik i posle kad se pitate sto je firma propala to je zato sto on zastupa neradnike koji su dobili otkaz i sad hoce da se vrate u firmu a posla nema ni za ove koji su lojalni stranci. Ako je takav kao opozicija nedaj boze da bude vlast.

  Reply
 11. PedjaVa

  Stvarno botovi i sektasi,odmorite malo.Liste su gotove.izbori za MZ nisu raspisani.Glasacete i slikati listic sa njuskom na LK.Vasicis SNS sekte slabo prolaze.Uzeli su na celo liste onu DR preletacicu.Tu vam je u Sapic koji vam jw uzeo pozicije.Kako se osecate kada vas šef ne ceni ni kao ispod nokata?

  Reply
 12. KGB

  Svi znaju da je Tatjana Manojlović Micin kandidat ili u prevodu kandidat službe,zato od ovoga posla nema ništa

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.