Od danas prijava za 20 evra

      1 коментар на Od danas prijava za 20 evra

Danas počinje prijava građana za 20 evra dodatne novčane podrške države na portalu Uprave za trezor, na adresi idp.trezor.gov.rs, a za novčanu podršku ne treba da se prijavljuju oni koji su se prijavili u maju.

Kako se naavodi na sajtu Vlade ministar finansija Siniša Mali je objasnio da građani koji su se u maju prijavili za novčanu pomoć u iznosu od dva puta po 30 evra, kao i korisnici penzija, primaoci novčane socijalne pomoći i lica u Zavodu za izvršenje krivičnih sankcija, ne treba da se prijavljuju za 20 evra dodatne pomoći države koji će im biti automatski isplaćena u decembru.

Ostali punoletni državljani Srbije sa prebivalištem na teritoriji Srbije i važećom ličnom kartom, koji se prethodno nisu prijavili, a žele da dobiju dopunsku novčanu pomoć u iznosu od 20 evra u dinarskoj protivvrednosti, kao i oni koji su u međuvremenu stekli pravo na pomoć, bilo da su postali punoletni ili dobili državljanstvo, prebivalište i ličnu kartu, mogu da se prijave na portalu Uprave za trezor u periodu od 15. do 30. novembra, naveo je on.

Penzionere, kako je rekao, očekuje još po 20.000 dinara u februaru naredne godine.

1 comment on “Od danas prijava za 20 evra

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.