Ivković: Nisu nas demantovali , maltretiranje Andrićeve se nastavilo

Po rečima prvog čoveka Stranke Slobode i pravde u Valjevu Branka Ivkovića, direktorka obdaništa zahtevala da zaposleni potpišu peticiju protiv Jelene Andrić koja se zbog maltretiranja na radnom mestu podnela prijavu u policiji. „Da je direktorka imala malo ljudskog integriteta ona bi u slučaju koji se dogodio pozvala policiju umesto što nedeljom piskara saopštenja“, rekao je Branko Ivković predsednik GO SSP.

SSP je u Valjevu informisao javnost o incidentu koji se dogodio u PU Milica Nožica nakon čega je ova ustanova izdala saopštenje za javnost. Predsednik SSP-a Branko Ivković kaže da u saopštenju ništa od navoda SSP-a nije demantovano. „Nijedan navod nije demantovan. Sve napisano u vezi samog dogadjaja , ali i dešavanja u PU je istina koju zaju ne samo zaposleni već i gradjani. Rekli su da rušimo ugled ustanove. Mi rušimo? Oni ruše ugled ustanove već celu deceniju njihovim bahatim ponašanjem, ponižavanjem zaposlenih i dovodjenjem nestručnih kadrova po stranačkoj liniji.Sjajan primer ugleda koji su oni doneli ustanovi je sudbina bivšeg direktora Zlatomira Markovića“, kaže Ivković.

On dodaje da je prošlo vreme ovih i onih , tih nemuštih odrednica  i svako ima svoje ime i prezime i svako će tako i odgovarati jednog dana za svoje postupke.

„Mi smo juče dobili informaciju da je protiv Andrićeve podneta prijava, odnosno Vladislav Vujić ju je podneo. Direktorka je tražila od Andrićeve da se izjasni po prijavi i kada je Andrićeva zatražila prijavu da pročita kako bi uopšte mogla da se izjasni po njoj, direktorka joj ej rekla da to ne može. Pa kako da se izjasni po prijavi koju nije ni videla ni pročitala? A da ne govorimo o takodje još jednoj informaciji koju smo dobili , a to je da je ista direktorka tražila od zaposlenih da poptišu kako je Andrićeva loš radnik i ne ispunjava radne obaveze. Niko niije potpisao“, kaže Ivković.

Na pitanje Vamedie da li je istina da se Andrićeva obratila njemu kao advokatu kako je navedeno u saopštenju Ivković kaže da to nije tačno. „Ona se obratila Ženskoj mreži , a podnela je i krivičnu prijavu protiv Vladisava Vujića , to nije tajna . Tu ništa nije ispolitizovano. Da je direktorka imala malo ljudskog integriteta ona bi u slučaju koji se dogodio pozvala policiju umesto što nedeljom piskara sopštenja“, rekao je Ivković.

12 comments on “Ivković: Nisu nas demantovali , maltretiranje Andrićeve se nastavilo

  1. Gangula

   Jao kako vi smarate. Stvarno ste jadni. Ni sami ne znate šta ćete da iznesite i da lazete narod. Pa shvatite već jednom NAROD VAS NECE.

   Reply
 1. Sloboda za sve

  Kažete „ništa nije ispolitizovano“?! Rešili, izgleda da od ranog jutra zasmejavaju široke narodne mase. Da se ne lažemo, niko ne sme da trpi pretnje, ali nije ni u redu da neko pokušava da pokupi šlag sa političke torte u slučaju poput ovog.

  Reply
  1. Гласачица

   Шта је вама ту смешно? На страну актери инцидента и политика, ради се о васпитној установи која је све остало осим тога. Спремачице се шаљу на испомоћ код Вујића, неке су бившем директору распремале стан, централна кухиња спрема сендвиче за путујући сиркус ботова и тако даље и тако даље.

   Reply
 2. Branko

  Tucko jel novi predsednik upravnog odbora Lazic Miodrag da razmontira kako ti kazes.
  E jadnili ste !!!

  Reply
 3. SNS u srcu

  Druze ja volim Vucica vise od zivota, ali mi je lek za dusu razotkrivanje ove „direktorke“, tako je Spomenka pokazi see

  Reply
  1. sin anarhije

   Volis velikog vodju vise od zivota …. ti si rodjo , zreo za psihijatriju …

   Reply
 4. Sad ste preterali

  Lazete! Nikom od zaposlenih nije trazeno da potpisuje peticiju protiv bilo koga! To moze da potvrdi svako ko radi u vrticu Zvoncic

  Reply
 5. Sramota

  Bolje gospodo pravednici da se pozabavite malo onim sto opstina radi ovoj Ustanovi a samim tim i svim zaposlenim! Raspitajte se malo koliko su skinuli budzet, u kakvim uslovima rade zaposleni. To nije zanimljivo jel?

  Reply
 6. Slava Bogu !!!

  Stara skola prethodne preventivne cistacice i fotografa dok su harali – da se pisu peticije i ankete, da se zaposleni zastrasuju i medjusobno gloze. Sve je isto samo njih nema…

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.