Nove stolice stadiona na Pećini

U sklopu radova na obnavljanju i unapređenju celog kompleksa parka na Pećini, grad Valjevo ove godine sa milion dinara finansira postavljanje novih stolica na stadionu „Park Pećina“. Nabavljeno je 900 stolica u bojama zastave Srbije i u toku je njihovo postavljanje na tribine stadiona.

Ovaj stadion je prošle godine proslavio 100 godina postojanja, a njime sada gazduje Ustanova za fizičku kulturu „Valis“. Posle godina slabog održavanja, a naročito posle poplava 2014. godine, kada je stadion bio oštećen, usledile su godine sanacije ovog važnog sportskog objekta za Valjevo.

Ceo kompleks parka Pećina polako dobija lepši i uređeniji izgled. Ove godine je urađena nova trim staza, završava se izgradnja košarkaškog terena, a ono što je najvažnije, otpočelo se sa stručnom obnovovom, lečenjem i sađenjem drveća na Pećini.

Velikim zalaganjem rukovodstva grada Valjeva, pluća Valjeva kako još nazivaju ovaj park, ponovo će zasijati prepoznatljivim sjajem, koji pamte generacije Valjevaca, ljubitelja prirode, šetnje i sporta.

Grad Valjevo

 

6 comments on “Nove stolice stadiona na Pećini

 1. Dragan J.

  Ovo je sve narod platio. Trebalo bi da se koriste svaki dan i noć, a ne samo nedeljom. Ulice razrovane al su stolice nove.

  Reply
 2. ko zna

  Igralište na Pećini je započeto pre četri godine od ministarstava za sport i omladinu i ministra Udovičića i nije završeno,ponovo je počelo da se radi 9.9.2022 a tok završetka je bio 8.10.2021 i radilo je preduzeće KEJ,još nije završeno radovi obustavljeni, ZAŠTO?

  Reply
 3. Nacionalista

  Ovo su suludo bačene pare,stadion koji je naopako okrenut i koji nema nikakve uslove za propisan stadion,ujedno naslednik komunističke tradicije i zato fali oetokraka,koji nikada nisu cenili Srpske vrednosti niti tradiciju već jugoslovenske.Zato vratite ime Metalac

  Reply
 4. sin anarhije

  Docekase i posleratne generacije ljubitelja fudbala stolice u Valjevu , dok ih sela i varosi imaju odavno … mislim na drugi svetski rat i ponekog zivog ….

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.