Grad Valjevo:Demanti na navode u javnosti o visini plate Glavnog urbaniste

Grad Valjevo izdao je saopštenje u kom se  ograđuje od tumačenja navodnih delova nacrta izveštaja Državne revizorske institucije koji su izneti u javnost.

“Ujedno, Grad Valjevo oštro demantuje da je visina plate Glavnog urbaniste u Valjevu, kako je preneto u javnosti, „pet puta veća od zakonom dozvoljene“.

Grad Valjevo napominje da nalazi revizije još uvek nisu zvanični, ne mogu biti javno distribuirani, niti komentarisani do konačnosti izveštaja, odnosno nacrt i predlog izveštaja revizije su poverljivi u skladu sa članom 39. Zakona o državnoj revizorskoj instituciji,”objavljeno je  na sajtu grada.

14 comments on “Grad Valjevo:Demanti na navode u javnosti o visini plate Glavnog urbaniste

 1. Teodora

  Da smanje laganje ovi iz opozicije, nema druge. Namestaju se sami da budu nacrnjeni ovakvim lazima.

  Reply
 2. Vladimir

  Pa šta vam je to čudno da se oni bave obmanom i špekulacijama. To je samo naviklo da lažima buni narod i da onda u tom vrzinom kolu uspeju da smotaju neki politički poen!

  Reply
 3. Zole

  Ako je plata manja od stotinak hiljada, zapravo, pet puta manja od zakonom dozvoljene, koliku bi to platu trebalo da ima glavni urbanista grada Valjeva. A za koje bi onda pare radili mi!? Smešno.

  Reply
 4. Uspavana lepotica

  A gde dokaz.. Samo neka gospođa prikaže listić od plate pre revizije..

  Reply
 5. Rade

  Sud o izveštaju revizije treba izneti onda kada bude zvanično objavljen i predstavljen. Sve pre toga predstavlja puke spekulacije. A i ovo za platu, gradsko rukovodstvo je mandat počelo smanjivanjem sopstvenih zarada, tako da nije izgledno da se odjednom za glavnog urbanistu razrezala višestruko veća i u zakonu neutemeljena zarada.

  Reply
 6. Aleksa

  Ali dežurni dušebrižnici sve najbolje znaju,oni su i najbolji selektori, premijeri, doktori….. Treba videti izveštaj revizije.

  Reply
 7. Sujeta

  Drugovi iz real estate biznisa i ostali prilepci, ima li šta drugo osim urbaniste da vam smeta u Valjevo City-ju?

  Reply
 8. Miki

  Moraćete sada državnog revizora da pritisnete ili podmitite da promeni zapisnik. Narodna stranka je samo pročitala šta u njemu piše.

  Reply
 9. Delija

  Valjevo tone u blato beznađa i korupcice velikom brzino,mislio sam da od predhodne garniture nema gorih,ali sam se prevario.Nek nam je Bog u pomoći jer drugi nema ko.

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.