Asfaltiranje Železničke i Sinđelićevog bloka

Grad Valjevo je u okviru rehabilitacije ulica,  za šta je ove godine opredelio 28 miliona dinara, rehabilitovao deo Železničke ulice od Sinđelićeve do Vlade Danilovića,  ukupne dužine 155 metara i širine 7 metara  i ulice u Sinđelićevom bloku dužine 370 metara, a širine 3 metra.

Rukovodilac Odeljenja za građevinsko zemljište i infrastrukturu Branko Vuković je rekao da se godinama čeka na rehabilitaciju Sinđelićevog bloka. Ovo je dobar primer saradnje gradske vlasti sa građanima, jer se pored komunalnog i infrastrukturnog uređenja grada, prave i bolji prostori za život.

 

7 comments on “Asfaltiranje Železničke i Sinđelićevog bloka

  1. Marko

    Blago nama čime se hvalimo, i na koji način se prikupljaju glasači pred izbore. Ako se prodamo za 100+ metara asfaltiranog puta treba svi da se ubijemo.

    Reply
  2. Komšija

    Za neke izbore devedestih komšija, predsednik kućnog saveta je skupljao potpise za Miloševićeve socijaliste. Glavni argument da damo potpis je bio da su nam parking ispred zgrade asfaltirali. Sve je isto samo njega nema, ili ipak ima…

    Reply
  3. Milana

    Jesu to male ulice ali veoma potrebne. Sindjelićev blog nije radjen od postanka, za stanare ovog naselja ovi putevi su blago. Taj deo Želizničke ulice je počeo sve više da se koristi. Ne samo stanarima, značiće svim gradjanima. Bravo

    Reply
  4. sin anarhije

    Krpe slepci sta stignu pred izbore i jos zamazes penzionere u januaru i eto veselja …..

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.