Plivači na talasu uspeha i u Kikindi

Na međunarodnom plivačkom mitingu u Kikindi nastupilo je 322 plivača iz 24 kluba iz BIh i Srbije. Plivački klub „Valis“ je predstavljalo sedam plivača predvođenih trenerom Vladimirom Boškovićem.

Najuspešnija takmičarka kluba je i ovog vikenda bila Maša Radojević koja je u disciplinama 50m leđno, 50m delfin i 100m mešovito bila najbolja u svojoj kategoriji.
Tešanović Vuk je do zlatnih medalja doplivao u disciplinama 50m slobodno i 100m delfin. Radojević Anja je nastavila dominaciju u svojoj disciplini 100m leđno, dok je u disciplini 100m slobodno osvojila srebrnu a u disciplini 200m mešovito bronzanu medalju. Dunja Petrović je bila najbolja u kategoriji do deset godina u disciplini 50m leđno. Terzić Tara je do srebrnih medalja stigla u disciplinama 100m slobodno, 100m leđno i 200m mešovito. Jana Tomašević je trku 100m delfin završila na trećoj poziciji.

„Za uspehe Maše Radojević smo zahvalni hotelu Vrujci, gde više od polovine treninga realizujemo sa ovom plivačicom. Sa nestrpljenjem očekujemo što skoriji ulazak u balon u Petnici, a ova deca svojim trudom radom i sportskim postignućima,  zaslužuju i više od toga“, kaže Branislav Kovačević, predsednik PK Valis.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.