NADA parlamentarna u Mionici

Srpska koalicija NADA koju čini POKS i DSS, učestvovala je na lokalnim izborima u Mionici i Negotinu.

Na osnovu obrađenih 90 odsto podataka sa biračkih mesta u Mionici, koalicija NADA ZA MIONICU osvojila je 5 odsto glasova i postala parlamentarna u lokalnoj skupštini.

Na izborima u Negotinu nije prešla cenzus.

“Za nas izbori u Mionici i Negotinu nisu bili nevažni, jer je za nas kampanja uveliko počela i obilazimo celu Srbiju. Očekivan je bio rezultat za nas da ćemo u Mionici preći cenzus, a u Negotinu ne, jer smo imali vrlo mlad odbor.
Protekli izbori u Kosjeriću gde smo osvojili 8 odsto, Mionici 5 i u Zaječaru oko 3 i Negotinu, pokazali su jasno da srpska koalicija NADA ima među biračkim telom desnice i desnog centra najubedljiviju podršku” – izjavio je kandidat za predsednika Srbije i predsednik DSS, dr Miloš Jovanović.

“Zadovoljni smo izbornim rezultatima, imajući u vidu da su ove dve opštine jako uporište vladajućih stranaka. Drago mi je da su se monarhisti odazvali našem pozivu da podrže koaliciju NADA i da smo zbirno na poslednjim izborima u četiri opštine i grada osvojili treće mesto” – izjavio je predsednik POKS, Žika Gojković.

Informativna služba NADA

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.