Otvaranje Lidla u Valjevu 7.oktobra

Prodajni objekat Lidla u Valjevu će biti otvoren 7.oktobra, navodi se na sajtu ove trgovačke kompanije. Lidl će zaposliti 35 radnika.

Radovi na izgradnji objekta trgovine Lidl započeti su krajem prošle godine , I iako je na postavljenoj table navedeno daje rok za završetak radova  novembar 2021. Na sajtu ove trgovačke kompanije može se pronaći informacija da će Lidl u Valjevu svoj prodajni objekat otvoriti već u oktobru.

Predvidjeno je da prodavnica u Valjevu bude standardnog tipa sa oko 2.400 m2 bruto površine i 125 parking mesta, a  Lidl će, kako se navodi, zaposliti 35 radnika.

Objekat se nalazi u neposrednoj blizini Filijale za zapošljavanje , a u medjuvremenu je izgradjena I pristupna saobraćajnica tako da je moguće skretanje ka objektu iz oba pravca duplih traka.

Još  2019. godine trgovina Lidl otvorila je u Srbiji u istom danu 12 svojih objekata, a tek nakon toga kupila parcelu u Valjevu.

“Lidl prodavnice u Srbiji, pa tako i buduća prodavnica u Valjevu, se odlikuju modernijim dizajnom, prostranim prodajnim prostorom i parking mestima, sve u skladu sa novim internacionalnim standardima gradnje”, navedeno je u toj kompaniji.

Lidl će stanovnicima Valjeva ponuditi pažljivo odabran asortiman prilagođen potrebama domaćih potrošača, koji trenutno čini oko 1.800 proizvoda u stalnoj ponudi, od kojih je više od 600 od domaćih dobavljača. U kratkotrajnoj ponudi, svakog četvtka kroz tematske nedelje prehrambeni asortiman osvežava se ukusima inspirisanim različitim kuhinjama sveta, poput azijske, francuske ili italijanske.

Lidl navodi I da će brze kase i veliki prolazi između rafova  kupovinu u Lidl prodavnicama učiniti lakšom.

Radno vreme Lidl prodavnice po otvaranju biće od 8 do 22 časa svakog dana u nedelji uz povećanu kontrolu poštovanja epidemioloških mera, te se mole svi potrošači da nose maske i slušaju instrukcije kovid redara, navodi se na sajtu kompanije.

9 comments on “Otvaranje Lidla u Valjevu 7.oktobra

 1. BRAT ĐURA

  E BAŠ SUPER,MADA MOGLI SU I ZGRADU BIROA DA SRUŠE…IOVAKO NESLUŽI NIČEMU,I ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVLJE,PA ZAR NAM IŠTA VIŠE TREBA,KADA JE STIGAO LIDL.EJ 35 RADNIH MESTA,A DUPLO VIŠE ĆE LJUDI OSTATI BEZ POSLA U MALIM RADNJAMA,TRAFIKAMA,NA PIJACI……

  Reply
 2. sin anarhije

  Frka prvih 7 dana i razlaz , europrom ostaje glavni snabdevac valjevskih gradskih seljaka ….

  Reply
 3. Тоша

  Što više to bolje. Kome se ne svidja Lidl ima Rodu, Europrom, Žinasu. I Divina zgrada je zaista bila ruglo grada.

  Reply
 4. Jašta More

  Tako je anarhijo,ima da ga vadu Euro dosta vise monopola dosta nekih Desimira ,Vlastimira Budimira hajmo malo konkurencije zemljaci …

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.