Mirna noć i uranak- Samo dva objekta prekršila mere

Kako Vamedia saznaje, protekla noć u Valjevu bila je mirna . Gradske ulice bile su prazne, a zabeležena su samo dva prekršaja radnog vremena ugostiteljskih objekata, od kojih jedan van Valjeva.

Valjevo se prilično ispraznilo u protekla dva dana pa se stiče utisak da je svako ko je imao gde da ode to i učinio. Već u protekloj sedmici potraga za slobodnim stanovima , apatmanima , vikendicama bila je u punom jeku. Zbog epidemioloških mera gradjani koji su se  odlučili za druženje jasno su izabrali destinacije van Valjeva i na otvorenom.

Tako su, po saznanjima Vamedie, u protekloj noći, mimo svih očekivanja u Valjevu, zabeležena samo dva kršenja epidemioloških mera. Jedno od njih bio je ugostiteljski objekat u Kolubari II koji je po prijavi zatečen da radi nakon  22 h . Komunalni inspektori izrekli su meru zabrane rada u naredna 72 sata. Ipak , iako je izrečena mera stupila na snagu odmah, ponovo po prijavi isti objekat zatečen je da radi i nakon ponoći.

Kampovanja i roštiljanja bilo je i uz reku Gradac , ali bez većeg okupljanja i narušavanja mera pa se može reći da je valjevska omladina obležila uranak bez buke i galame.   

Po istim saznanjima , nakon ponoći zatečen je u kršenju zabrane rada nakon 22h i ugostiteljski objekat van samog grada, na putu za Tupance.

Pravi uranak odavno nije ono što je nekad bio, a čini se ove godine, naposletku, kao i sve ostalo, tek  ni nalik ozbiljnijem obeležavanju.

Ipak, kako je noćas bilo na Divčibarama, bar zvanično nije poznato s obzirom da inspekcije imaju režim dežurstva i praznike , a valjevskih komualnih milicajaca nedovoljno je i za područje samog grada , a kamoli Divčibara.  

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.