SPS-JS: Odmetnuta deca su ipak naša deca

Povodom oglašavanja GO SNS–a u Valjevu od 03.03.2021. godine, SPS  je izdao  sledeće saopštenje:

„GO SNS–a u Valjevu, reče u svom saopštenju: „Istina je jedna i ne može biti više različitih istina“. Odbornička grupa SPS-JS se sa tim slaže u potpunosti, jer nikada nije i nikada neće okretati leđa istini.

Međutim, kada smo kod istine, valja krenuti redom.

Najpre, ostaje nejasno na koga GO SNS-a u Valjevu u tehničkom mandatu misli kada kritikuje one koji nikada nisu ništa učinili za svoj grad i svoj narod. Podsećamo da smo, do koliko juče, kao manjinski koalicioni  partner delili sa vama odgovornost za Valjevo u periodu 2016-2020.

Nama se čini da se ovakvim stavom, valjevski naprednjaci pridružuju gradonačelniku Lazaru Gojkoviću koji kao vanstranačka ličnost takođe poručuje da bivša vlast na čelu sa SNS-om ništa nije valjala i da joj je bolje da ćuti. Takva ocena Gradonačelnika, mogla se čuti na poslednjoj sednici Skupštine grada kada je, košarkaškim rečnikom posle primedbi i odbornika vladajuće većine, slavodobotno izjavio da ga ne zanimaju kritike onih „koji za celu utakmicu nisu dali nijedan koš“. No, prepustimo lokalnim naprednjacima da sami prevaziđu krizu političkog indentiteta i da odluče da li im je prihvatljivo da vanstranačka sadašnjost isključuje i negira njihovu stranačku prošlost.

Nije nama cilj da budemo veći katolici od Pape već upravo da istina pobedi, a pravda bude zadovoljena.

Istina je da je SPS-JS deo Republičke Vlade.

Istina je i da smo ponosni na izvanredne rezultate koje smo kao strateški partneri zajednički postigli u  prethodnih devet godina na republičkom nivou.

Istina je i da je nemačka investicija koja treba da stigne u Valjevo republički projekat iza koga stoji Državni vrh.

 Istina je i da se pristojan i pravdoljubiv čovek uvek zahvali onome ko uradi nešto dobro za njega.

 Takođe, velika je istina i da se GO SNS-a u Valjevu u tehničkom mandatu nije zahvalio Predsedniku RS za naš grad. I da, nismo mi zbog toga zabrinuti! Nas je iskreno sramota! Zbog toga smo morali da spasemo čast i obraz svih Valjevki i Valjevaca, te da i u vaše ime uputimo zahvalnost državnim vlastima.

Na kraju, želimo da kažemo da ćemo i ubuduće čuvati dostojanstvo i ugled našeg voljenog grada.

Ako bude neophodno, nastavićemo da držimo časove pristojnog i učtivog ponašanja. Jer, i odmetnuta deca su ipak naša deca!

ODBORNIČKA GRUPA SPS-JS“

34 comments on “SPS-JS: Odmetnuta deca su ipak naša deca

 1. SPS bot 1

  Cekajte Tucka da se probudi pa da stavi jedno 20 istih komentara. Ajde Tuckoooo! Samo hrabro! Mozes ti to! Pritisli ovi iz SPSa sa saopstenjima, mozes li postici sve? Drz se i udri.

  Reply
  1. Tucko

   Bitno je da si ti izbotovao na vreme, verujem i da ste saopstenje poslali, samo da sa ova tvoja dva komentara nalecite malo nabijene komplekse.

   Reply
  2. Pisi propalo

   Ne mozete da izadjete na kraj sa jednim njim, a hocete da ratujete sa najvecom strankom na Balkanu?

   Reply
  3. Sps bot prop'o

   Verovatno si sinoc ranije legao da jutros poranis i ostavis ova dva prva komentara? 😀😀😀 Sve ovo je jako smesno, jer zna narod ko dovodi fabrike i da nije Vucica nikada se to ne bi desilo, gasifikaciju ste mogli do sad, Bajatovic je 15ak godina na celu tamo, vlast ste bili stalno, zar je i to moralo da ceka Vucica da uradi?

   Reply
  4. Sloboda je vec tu

   Jaka saopstenja. Samo se namestate da naorednjaci poentiraju na vama, to je tako providno, da je neprijatno.

   Reply
 2. Odoh!!!!

  Svaka cast ovima iz SPS kako kulturno odgovore SNS ovi moji ne znaju sta ih snaslo..tacno cu da predjem iz Sns u Sps… Sps postuje svoje!!!! nasi nas samo teraju glupe komentare da pisemo!idem u SPS!!!!

  Reply
  1. Sps prop'o

   Ajd sto botujes od ranog jutra, nego sto lazes da vec nisi u sps-u kad si jedna obicna sps botina.

   Reply
  2. Ja se rastajem drugovi sa vama

   Ja odoh da se isclanim iz sps i da predjem u naprednjake. Oni bar ne gase fabrike, vec ih dovode i ne lazu narod sa laznim obecanjima kao vi decenijama unazad.

   Reply
  3. Ne zaboravljamo

   Zbog toga sto ste samo svoje postovali, koliko nam je ljudi otislo iz drzave, od kada ste dosli na vlast devedesetih?

   Reply
 3. Polako samo

  Gradonacelnik je rekao za neka preduzeca koja ste vi vodili, ne za celu vlast, nemojte da izvrcete.

  Reply
 4. Mare

  Sps je daleko od realnosti i iz svake reči vidi se ta njihova uvređenost što bi naš narod rekao kao „seljačke mlade“. Podcenili ste snagu SNS i dok ste bili u koaliciji zabijali ste nož u leđa. Podcenili ste i gradonačelnika Lazara Gojkovića. I sada ste ljuti što više nikada nećete biti vlast.

  Reply
 5. Igor

  Hahahahahha. Znači pukli ste. Hahhaha. Valjevo vam je reklo zbogom crveni , usrećite nekog drugog.

  Reply
 6. Sima

  Na koliko ste se članova sveli: Đoka1 i 2, Kuća aščija i Darko…. Hahahah .Dobro ste i ovu žalopojku od saopštenja sastavili. Izgubili ste izbore i ne kukajte više zaboga

  Reply
 7. Naucite prvo sebe ponasanju

  Da znate sta je pristojno ponasanje ne bi na poslednjoj sednici vas odbornik stomakom odgurnuo sa govornice trenutnog govornika u uzivo programu pred celim gradom.

  Reply
 8. Zalosni ste

  Socijalisti na sledecim izborima u Valjevu borice se za trecinu glasova koje su osvojili na poslednjim izborima prosle godine.

  Reply
 9. Dolazi uskoro

  To sto kazete da ste vi ucestvovali u dovodjenju fabrika u Valjevo sada, sramna je izjava i pokazatelj da ste spremni da uzmete svima lovorike, a da necete da podnesete odgovornost za predhodne decenije u kojima je svakako bilo losih odluka vasih i ponasanja.

  Reply
 10. Stize karma drugovi

  Drugovi socijalisti! Decenijama, po vama od 1945 godine vladate gradom i morate, ali morate proci proces odgovornosti za lose stvari, jer nista nije bilo savrseno i morate se sloziti da ste pravili greske i za te greske dolazi naplata, sa kamatom!

  Reply
 11. Čedomir Gavrilovic

  Ne podržavam sns zbog plejade likova koji su bili prethodnih godina, Klomber, Gajić i ostalih ali moram priznati da je to što sps radi ružno i očajnički žele da ih SNS uzme u koaliciju, tačnije čekaju signal od Vučića, ne od sns Valjevo, već od Vučića… Ako sns uspe da očisti redove od mulja imate moj glas, ako ne glasam za sps jer ipak imaju bolje kadrove od nekakvih Gajića kao što je lepo rekao predsednik SSP…

  Reply
 12. Jovana

  Ne snalaze se socialisti kao opozicija. Bar ono malo što ih ostade. Sad mlate praznu slamu, galame, ljuti su…

  Reply
 13. Jovana P

  Komunj… ovaj…. socijalisti! Kako vam nije jasno da ste – le passé u Valjevu, napokon! Što se više upinjete? ‘Ajte lepo u neku šetnjicu gradom, lep je dan, sve blista otkako je SNS bez vas!

  Reply
 14. Ne vadim

  Socijalisticka se partija ljulja kao mala ladja na uzburkanom okeanu. 😆😆😆

  Reply
 15. Nikada niste ni cenili rec ni do nje drzali

  БАЈО СТАНИШИЋ

  „Ја се на уже комунистичке часне речи не спуштам. Није глава врбовина грана, не дам вам је данас без мегдана!“
  Тако Бајо Станишић остаје са своја три синовца који нису хтели да напусте свог стрица…

  Увидевши да Баја нема међу онима које су бацили у јаму, партизани прилазе Острогу да провере да ли је Станишић жив. Оставши са своја три соколова, пуковник Станишић их уз поклич:

  „Да гинемо мушки како ваља, за Крст часни, слободу и Краља!“, засипа партизане рафалима из митраљеза, наневши им велике губитке, борба је трајала све док су имали муниције. Задњим мецима, синовци, Бајини соколови, опраштају се од стрица и пуцају себи у слепоочнице, не желећи да се живи предају партизанима.

  Пуковник Станишић након тога излази испред Манастира и уз повик „Ево Баје, људске кукавице!“ опалио је последњи рафал пре него што је пао мртав земљи. Његово мртво тело, комунисти су измрцварили и бацили низ литице Манастира.

  Reply
 16. Sudija

  Kako bih vas sve pozatvarao na dugogodišnju robiju,za sve one ratove,ščjčku ubistva i svo zlo koje su naneli narodu

  Reply
 17. Tuzni cirkusanti

  Socijalisti su pukli na izborima i ako su najavljivali apsolutnu pobedu, a u Valjevu se ponasaju kao da je Sloba joz ziv i da su u najboljim, za njih najboljim, danima kada su otpustali neistomisljenike, maltretirali novinare i kada su nam izedali sav stocni fond jagnjecim i prasecim brigadama.

  Reply
 18. Hiram

  Kako se oni samo slatko svađaju. Do juče su u Valjevu delili koalicioni krevet, a sada su se kao malo posvađali i glume jedni drugima opoziciju. I jedni i drugi ne zaslužujete ni jednu lepu reč. Devet godina uništavate ovaj grad.

  Reply
 19. Vanja

  Ocigledno je da SPS nikad nece preboleti što nije vladajuća stranka, niti će kada biti.
  Takodje, na dobrom su putu da budu u istom košu sa DS-om.

  Reply
 20. Pirlo

  Pavloviću, Popoviću, neću citirati Šekspira niti koristi latinske izreke, reći ću Vam po onoj narodnoj, siguran sam da ste toliko elokventni da možete razumeti šta sam hteo reći:

  „Lako ti je plitku vodu zamutiti i budalu (Djilkoša) naljutiti“.

  Pa dragi Djilkoši, imaćete Vi još prilike da plačete kroz saopštenja i saopštenja. Razumem Vaš strah, izborni rezultati su vam sve gori, 2016 ste bili OK, 2020 poslati ste u opoziciju iako ste na izbore izašli kao deo vlasti a naredne izbore 2024 ili ako budu pre u njih ulazite kao opozicija i po sadašnjim anketama uzimate 2-3 odbornička mesta, pa razumem da ste histerični jer ste došli u situaciju da na sledećim izborima budete u rangu Lokalnog fronta, a sudeći po poslednjoj skupštini i Pavlovićevo koketiranje sa Radovićem iz LF možda je nova politička ljubav na pomolu.

  Reply
 21. sin anarhije

  SPS je najvece ZLO koje je ovaj narod pogodilo jos od turaka … cak je i radilkalska posast zvana sns bolja od vas , a vi ste izumrli jednom za svagda , bando ….

  Reply
 22. Samo brinem

  75 godina su bili u vlasti i nisu pokazali nikakvu zabrinutost za gradjane. Da li je izbacivanje iz vlasti kod njih probudilo brigu navodno za gradjane, a pre mislim da je to briga za njihov licni i politicki opstanak. Tako da koliko vidim da ukoliko gradjani hoce umesto umisljenih,osionih i bahatih socijalista da vide njihova zabrinuta lica ovo je pravi nacin-NE GLASAJTE IH!

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.