Biciklisti Sputnjika osvojili srebro i bronzu na državnom prvenstvu u ciklo-krosu

Na državnom prvenstvu u CIKLO-KROSU koje je u nedelju održano po prohladnom vremenu na Srebrnom jezeru,   mladi biciklisti valjevskog Sputnjika nastavili su niz osvajanja medalja na nacionalnom šampionatu.

 U mlađe poletarskoj konkurenciju, prve medalje na Prvenstvima Srbije osvojili su Kulinčević Natalija – srebrnu i Angelovski Lazar – bronzanu medalju. Do četvrtog mesta stigli su kadet Angelovski Bogdan i Tošić Natalija. Na ovoj trci nastupilo je čak 20 biciklista Sputnjika što je najveći broj takmičara koji su za jedan Valjevski klub nastupili do sada. Svi su završili trke i plasirali se između petog i dvadesetog mesta.

Naročito je bila zapažena vožnja čak 5 debitanata i još 6 mladih biciklista kojima je ovo druga trka u karijeri. S obzirom da je ovo prva trka i ovoj sezoni, dobri nastupi najavljuju nove uspehe jer je puno novih talenata sa kojima se svakodnevno naporno radi na otvorenom, u svim vremenskim uslovima i u ne baš sjajnoj finansijskoj situaciji.

FOTO: bksputnjikvaljevo@mail.ru

1 comment on “Biciklisti Sputnjika osvojili srebro i bronzu na državnom prvenstvu u ciklo-krosu

  1. Goran čulić

    Kako bi vest bila potpuna, treba informisati valjevce da je na tom takmičenju naša Tara Čulić pobedila, osvojila zlatnu medalju, postala prvak Srbije po 10.(deseti) put i nastavila svoju dvogodišnju dominaciju u svom i dve godine starijem uzrastu. Na istom takmičenju Zoja Ratković je bila druga i osvojila srebrnu medalju.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.