Srbijanka 5 od 5

      Нема коментара на Srbijanka 5 od 5

Ovog vikenda u nastavku prvenstva selekcije Srbijanke 014 bile su silne i od 5 prvenstvenih utakmica ostvarile 5 pobeda od čega čak 3 u gostima.

Prva seniorska ekipa u Beogradu savladala je neugodnu i dobro pojačanu ekipu Sterije rezultatom 3-2

Najefikasnija sa 24 poena Ivana Jerinić, Tamara Stanković 13 poena, Marija Doksas 11 poena, Jelena Mitrović 10 poena, Iva Lazić.. 8, Nenadović 4, Milovanović 1,još su igrale Nedeljkovic, Tomic, Mašić, Simeunović, Radosavljević

Druga seniorska ekipa u Aranđelovcu savladala je ekipu Fortune 3-1,iako je otisla bez 3 igračice iz postave koje su igrale za prvu ekipu. Devojke Srbijanke hrabro su zaigrale od prvog poena predvođene Janom Stevanović i Katarinom Simić kao i odličnom Andjelom Savić i Minom Vasiljević.

Odlična igra pionirke Tijane Simeunović Angelina Bojić i Milice Mitrović kao i libera Ljubice Dimitrić. Za nijansu slabije Anastasija Lakićević, Tanja Petrović, Katarina Krunić, Jelena Krunić, Jelena Mihailovic, Teodora Mitrović

Juniorke Srbijanke sigurnom igrom pobedile su Ribnicu iz Mionice a kadetkinje su pobedile Proleter iz Loznice. 

Najmlađe, najsigurnije u gostima u Loznici predvođene Katarinom Rajević sa 3-0 pobedile su favorizovanu ekipu Proletera.

Srbijanka sa mlađim selekcijama sigurno korača ka državnim prvenstvima i pokazuje da je rad na svim nivoima na vrhunskom nivou.

Prva seniorska ekipa u sredu 20.01 u Ljigu u 20h igra odloženu utakmicu sa Spartak om a u subotu u hali Student od 17h dočekuje ekipu Rode iz Beograda.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.