Čestitka gradonačelnika za pravoslavni Božić

Danas je Badnji dan i uoči Božića, najradosnijeg hrišćanskog praznika, koji slave pravoslavni vernici 7. januara, administratoru Eparhije valjevske vladiki Lavrentiju, čestitku je uputio gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković.

„Svim vernicima Srpske pravoslavne crkve, monaštvu i sveštenstvu Eparhije valjevske i šabačke i Vama lično, upućujem čestitke povodom najradosnijeg praznika – Božića! Ovaj praznik je simbol rođenja, novog početka i nade u spasenje, pa ga u tom duhu i dočekujemo u godini koja je tek počela i za koju se nadamo da će biti mnogo bolja od prethodne! Verujem da su nedaće ostale u prethodnoj godini i da složno i u zdravlju počnemo da radimo na unapređenju našeg Valjeva i poboljšanju života svih sugrađana!

Puno zdravlja, sloge i napretka želim i čestitam Badnji dan i Božić! Hristos se rodi“, kaže se u čestitki gradonačelnika Valjeva Lazara Gojkovića.

13 comments on “Čestitka gradonačelnika za pravoslavni Božić

  1. Istina

    Mora otmenija fotografija da bude.
    Ja kada ga ovakvog vidim, u meni se javlja tuga i bojazan da nam ide sve na dole.

    Reply
  2. Dragica Markovic

    Hvala Lazare. Tebi i tvojoj porodici sve najbolje i provedi lepo praznike!

    Reply
  3. Teta Nada

    Divan si mladic i ne kajem se sto sam te glasala. Srecno za dalje i puno zdravlja i srece ti zelim. Ljubi te teta Nada.

    Reply
  4. Zorica

    Sve cestitke i Vama gradonacelnice nas, puno i Vama uspeha i rada, i da Vam bude ovo najbolja godina. Pokazite kako se vodi grad. Živi bili!

    Reply
  5. Ne vadim

    Za ovo sto ste odlucili da date za rodjeno dete po 40000 samo reci hvale. Dodje mi bre da jos veceras dohvatim ovu moju da to resim, da pojacam natalitet.

    Reply
  6. Đorđe

    Ova godina počinje sa nadom da ćemo najzad savladati korona virus i da se već sada realizuju važni infrastrukturni prijekti za Valjevo. Hvala na lepim porukama za Božić.

    Reply
  7. Таки

    Срећно Бадње вече свима! У ишчекивању најрадоснијег празника, мир Божији Христос се роди!

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.