Skupština bez rasprave usvojila sve tačke dnevnog reda – Epidemija skratila zasedanje na 90 min

Sednica Skupštine grada Valjeva ovog prepodnea trajala je nepunih 90 minuta . Razlog za skraćenje rada i izostanak rasprave je trenutna epidemiološka situacija u gradu.

Skupština grada danas je zasedala bez rasprave i to je na samom početku i bo predlog predsedavajuće Snežane Rakić. Naime, sednice Skupštine se održavaju u sali Centra za kulturu uz obavezno nošenje maski i distancu medju odbornicima.

Predlog Rakićeve podržale su prisutne odborničke grupe pa su za skupštinskom govornicom i Radojica Rstić šef odborničke grupe SNS-a i Djordje Pavlović šef odborničke grupe SPS-a imali gotovo identičan stav da zasedanje treba održati po zakonu , ali da odluke treba donositi bez rasprave kako bi sama sednica trajala što kraće , a rizik od zaražavanja korona virusom bio što manji.

Jedna od obaveznih tačaka na današnoj sednici bila je tačka vezana za poreze u narednoj godini i ta odluka po zakonu mora biti doneta zaključno sa 30. novembrom.

Tako su odbornici podizanjem ruku bez rasprave usvojili sve tačke dnevnog reda , a medju njima i imenovanja i razrešenja direktora.

Naime, na sednici Skupštine potvrdjena je informacija o kojoj je Vamedia već izveštavala pa je nakon podnete ostavke dužnosti direktora Toplane razrešen Zoran Stepanović, a na njegovo mesto u statusu vršioca dužnosti postavljen Janko Gagić. Kako je Gagiću u junu istekao prethodni mandat vd diretkora u JKP Polet na njegovo mesto u Poletu ponovo je postavljen Slobodan Andrić koji je već jednom bio direktor Poleta , ali je na ovo direktorsko mesto podneo ostavku.

17 comments on “Skupština bez rasprave usvojila sve tačke dnevnog reda – Epidemija skratila zasedanje na 90 min

 1. The end

  Velike promene u skupštini grada,kod Gvozdenovića je trajalo i po dva sata, ovi kako su krenuli,sednica će se završiti i pre nego je počela

  Reply
 2. Pera

  Radoica iz Tubića sa falsifikovanom diplomom srednje škole preslišava direktore javnih preduzeća oko njihovog poslovanja ??? 🙂 🙂 🙂

  Reply
  1. Goran Markovic

   A da li je samo falsifikovao diplomu , da li možda nije osudjivan za još neka dela , da li možda nema neke veze sa tehničkim pregledom i da li opštinski auti upravo idu na bas taj tehničk , da li mozda ne zlupotrebljava upravo politicki polozaj za osiguranje koje idu preko njega TRIGLAVi i još mnogo toga sto ga ..krasi.. da bi on mogao bilo kome da drži predavanja i sve ono sto pokušava novi gradonacelnik Lazar Gojkovic da povrati poverenje gradjana ovaj lik kada se pojavi sve ..sahrani..

   Reply
   1. Ulica

    Kod Rstica je samo interes i apsolutno nista drugo.Stan na Zlatiboru,stan u Beogradu,ne racunajuci sto se ovajdio debelo od „nevidljive dece“..koristi „strucnjak“ svojih 5 minuta,svi u gradu znaju i cute.I policija,bia i tuzilastvo.

    Reply
  2. Жељан

   Јел се испитује у тужилаштву за организовани криминал у Београду случај Невидљива деца у коме је и Радоица из Тубића учествовао? Чини ми се да су неки медији писали о томе.

   Reply
 3. Pjerili

  Poštovani, Smenj je stručan čovek koji je znanjem i stručnim radom i uredio sistem da korisnici imaju kvalitetno grejanje.Žalm sve one koji ne cene stručan rad i dokazane stručnjake

  Reply
 4. Mile

  Radoica zvani GRACIOZAN HOD,osvojena zlatna medalja u plivanja kroz ovaj danasnji mulj!

  Reply
 5. Mile Seljak

  Pavlovic najopustenije izasao za govornicu i porucio gradjanima da koriste zastitu?

  Reply
 6. super flush royal

  Dok narod posteno radi za 1.5 evra po satu , ove stetocine od odbornika za sat i po uzmu 10 000 dinara. Valjda ce se ovaj unisteni grad i njegovi gradjani probuditi nekada. Samo da nekad ne postane nikad!

  Reply
 7. Valjevka

  Zamenili ste najstrucnijeg direktora Stepu, i to sa Gagicem. Pa jeli vas sramota, ali stvarno jeli vas sramota.
  Dabogda vam se ruka osusila, svakom ko je glasao za ovu sramotu Srbije.

  Reply
 8. Majstor

  Radoica Rstić ima vise nadimaka, ,,Nevidljivo dete (deca)“, Akademik, Diplomac…Tehnički pregled, to je sve istina…a šuška se i neke nekretnine po morskim obala da je čovek priuštio… Svaka mu čast. Unuke je obezbedio, Radioce majstore, majstore , majstore!!!!

  Reply
 9. Propast

  Ovaj novi STRUCNJAK u Toplani samo se razume dobro u rakiju kolko ima gradi ,u Poletu samo mobingovo i pretio radnicima !

  Reply
 10. Дверјанин014

  О чему причате, вас 20000 је гласало. Какав народ, таква и власт.

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.