Napadnut rendgen tehničar u Domu zdravlja

Ispred Hitne službe u Valjevu juče popodne došlo je do fizičkog sukoba izmedju dvojice zaposlenih. Kako Vamedia saznaje rendgen tehničar O:A. zadobio je teške telesne povrede nakon što je na njega nasrnuo lekar N.S.

Po saznanjima Vamedie u nedelju u popodnevnim satima došlo je do fizičkog sukoba izmedju lekara I tehničara u Domu zdravlja Valjevo pri čemu je tehničaru O.A. od siline udaraca polomljen nos.

Izvori Vamedie navode da je tehničar došao u Hitnu službu nakon čega ga je lekar pozvao da izadje napolje sa njim. Usledio je fizički kontakt pri čemu je N.S. nasrnuo fizzički na svog kolegu. Razlozi napada I sukoba za sada nisu poznati , ali je nakon što se incident dogodio obaveštena direktorka DZ Branka Antić koja je I pozvala policiju. Zbog zadobijenih povreda  je O.A, koji je kao medicinski tehničar angažovan kao vođa tima za testiranje na korona virus, morala da bude ukazana lekarska pomoć.

Protiv N.S. policija je podnela  krivičnu prijavu u redovnom postupku za nanošenje teške telesne povrede.

5 comments on “Napadnut rendgen tehničar u Domu zdravlja

 1. Mario

  Doktor je predivan ,vredan lekar.Pacijenti ga obožavaju.
  Svako poštovanje za doktora.

  Reply
 2. E tako

  Sačuvaj Bože da je tehnicar udario doktora,drugo on nije doktor on je lekar,znači laže,za doktora mora da polozi doktorat

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.