Bronza na prvenstvu Srbije za juniorke SK „Valjevo 1880“

Juniorke SK „Valjevo 1880“ osvojile su bronzanu medalju na Prvenstvu Srbije održanom u Beogradu.

Ovim takmičenjem završena je sezona 2019/2020, čiji je kraj pomeren zbog pandemije koronavirusa. Pored uspeha ekipe juniorki, koju su činile Tamara Jeremić, Nevena Drajić i Milica Jovanović, tu je i četvrto mesto koje je zauzela ekipa seniorki.

SK „Valjevo 1880“ je imao predstavnike i u kategorijama pionirki i pionira, koji su bili sedmi od ukupno 29 ekipa. Milica Jovanović je ovoj u kategoriji osvojila peto mesto u pojedinačnom plasmanu. Nju je od medalje u onoj konkurenciji delio  je samo jedan krug.

„Mogla sam bolje ali uhvatila me je malo i trema. Kada znaš da možeš bolje onda želiš da nastaviš da trenirtaš da bi na drugom takmičenju sve bilo bolje. Treniraćemo naporno i nadam se da ćemo naredne sezone biti bolji- i kao pojedinci i kao ekipa“, kaže Milica.

I ove godine, ekipa SK „Valjevo 1880“ bila je jedna od najbrojnih na Prvenstvu Srbije. Zanimljivo je da su i najmlađi strelci na turniru bili upravo takmičari iz Valjeva- Marko Jopačić i Ognjen Mitrović koji su rođeni 2010. godine.

Valjevski strelci se ove sezone mogu pohvaliti sa dve medalje osvojene na nacionalim prvenstvima, jednom pojedinačnom i jednom ekipnom. Nova takmičarska sezona počinje već naredne nedelje kada se u Smederevu održava prvo kolo Kupa Srbije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.