Novih šest slučajeva korona virusa u Valjevu

Po poslednjim podacima Zavoda za javno zdravlje u Valjevu je još 6 osoba zaraženo korona virusom.Ukupan broj registrovanih slučajeva od početka epidemije je 202 za područje grada Valjeva.

Posle skoro 20 dana u Valjevu su registrovani novi slučajevi korona virusa I prema poslednjim rezultatima prisustvo korona virusa potvrdjeno je kod još 6 sugradjana. Medju registrovani novim slulajevima je I jedan lekar valjevske bolnice.

Kako se I u Valjevu danas održavaju izbori preporuka je da se na biračkim mestima poštuje procedura zaštite gradjana što pre svega podrazumeva nošenje maski I održavanje fizičke distance. Biračka mesta moraju se pre otvranja dezinfikovati, a provetravanje prostorija se mora vršiti u toku celog dana. Kako je ranije saopšteno za sve gradjane koji nemaju zaštitnu opremu ista će biti obezbedjena na glasačkim mestima.

2 comments on “Novih šest slučajeva korona virusa u Valjevu

  1. KLELOKLOTROKLEKLEBIS

    Bilo je njih verovatno mnogo vise zarazenih i predhodnih dana ali nije smelo da se objavi,….. e sad su prosli izbori, sad ce biti mnogo vise zarazenih ne radi izbora ve c se zna sta uskoro sledi. Opet isti svenario iz marta i aprila….

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.