Medalje za karatiste 014 u Čačku

Nakon odlaganja zbog virusa Kovid 19, dana 20.06.2020.godine u Čačku održano je državno prvenstvo u karate katama za Poletarce, Pionire i Nade.

dav

U kontrolisanim uslovima i uz poštovanje svih propisanih epidemioloških mera bezbednosti i predostrožnosti bez prisutva publike u sportskoj hali „Borac“ u Čačku, održano je državno prvenstvo u katama za Poleterce, Pionire i Nade, na kojem su nastupili plasirani takmičari iz Karate saveta uže Srbije, Vojvodine i Beograda. Karate klub 014 iz Valjeva nastupio je sa šest takmičara u 10 uzrasnih kategorija.Nakon trenutnog maksimuma u svojim urasnim kategorijama Nada Andrea Krstić osvojila je dve srebrne medalje, u apsolutnoj kategoriji i klasi, Matija Soldatović Osvojio je bronzanu medalju u klasi. U kategoriji Pionira Anđela Mitrović osvojila je srebnu medalju a Ivana Matić bronzu. Ostali takmičari i pored toga što su dali svoj maksimum nisu uspeli da se domognu odličja.

Uprava kluba i treneski tim, zadovoljni su postignutim rezultatima na državnom prvenstvu, za koje su imali malo vremena za tempiranje forme. Posebno zadovoljstvo izražavamo zbog činjenice da su svi članovi kluba zdravi i sposobni za dalje treninge.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.