Raspored dezinfekcije stambenih zajednica u nedelju i ponedeljak

Štab za vanredne situacije dostavio je raspored dezinfekcije u nedelju 12. i u ponedeljak 13. aprila.

“Apelujemo na upravnike stambenih zajednica i građane da pripreme i očiste ulaze zgrada, kako bi radnici „Veterinarije“ mogli da dezinfikuju ulaze što kvalitetnije. Nepripremljene površine se neće dezinfikovati.

Takođe se obaveštavaju upravnici i stanari da obezbede nesmetan rad operativnim izvršiocima, čiji će rad nadgledati inspekcijske službe Gradske uprave Valjeva.

Mole se svi stanari da pomno prate uputstva o merama postupanja i opreza posle izvšene dezinfekcije, koja će biti jasno istaknuta u ulazima gde je obavljena dezinfekcija.

Dezinfekcija će se vršiti biocidnim proizvodom natrijum hipohlorita, po preporuci Svetske zdravstvene organizacije, a po odluci Štaba za vanredne situacije grada Valjeva.

U nastavku je spisak ulica i naselja koji će se dezinfikovati u nedelju, 12. i u ponedeljak 13. aprila, a dezinfikovaće se i stambene zajednice u manjim ulicama kojih nema na spisku, u navedenim delovima grada:


NEDELjA 12.4.2020.
-S.Z. Ul.Vladike Nikolaja
-S.Z. Ul. Nušićeva
-S.Z. Ul.Hajduk Veljkova
-S.Z. Ul. Sinđelićeva
-S.Z. UL.Vlade Danilovića
-S.Z. Ul. Vuka Karadžića
-S.Z.Ul. Vojvode Mišića
-S.Z. Ul. Pop Lukina
-S.Z. Ul.Pantićeva
-S.Z  Ul Karađorđeva
-S.Z. Ul. Čika Ljubina

PONEDELjAK 13.4.2020.
-S.Z. Ul. Dušanova
-S.Z. Ul. Knez Mihajlova
-S.Z.. Ul. Suvoborska
-S.Z. Kosančića venac/Milovana Glišića
-S.Z. Ul.Birčaninova
-S.Z. Ul. Radnička
-S.Z Park Pećina

Kabinet gradonačelnika”

1 comment on “Raspored dezinfekcije stambenih zajednica u nedelju i ponedeljak

  1. Pjerili

    Poštovani,
    Gradski štab za vanredno stanje angažovao je ”SINITRU” da radi dezinfekciju grada i gradskih naselja. ZAŠTO NIJE ANGAŽOVANA ISTA FIRMA ”SINITRA” DA NASTAVI DEZINFEKCIJU 614 STAMBENIH ZAJEDNICA JER TO JE NJENA DELATNOST ZA KOJU JE ZVANIČNO U SKLADU SA ZAKONOM REGISTROVANA. Neke Stambene zajednice su koristili njihovu uslugu dezinfekcije objekata za kolektivno stanovanje i VEOMA SU ZADOVOLJNI KVALITETOM, NAČINOM RADA i CENOM USLUGE. Zašto je Gradski štab za vanredno stanje Valjeva za dezinfekciju Stambeni (objekata) zajednica angažovao ”VETERINARIJU” KOJA JE REGISTROVANA ZA -VETERINARSKU delatnost, KOJI SE IZMEĐU OSTALOG USPEŠNO BAVI PREVENTIVOM I LEČENJEM KUĆNIH LJUBIMACA,PASA LUTALICA,MAČAKA… Angažovanjem veterinarske službe koja neispunjava zakonske uslove (prostora,kadrova, potrebne opreme …) nije mudro, jer korisnicima stanova u objektima za kolektivno stanovanje je potrebna kvalitetna usluga dezinfekcije zajedničkih prostorija da bi se zaštitili od štetnog dejstva korone virusa. DAL’ JE MOGUĆE DA SE ZA PET RADNIH DANA URADI KVALITETNA DEZINFEKCIJA 614 STAMBENIH ZAJEDNICA U gradu Valjevu?! DALI GRADSKI ŠTAB ZNA: KOLIKO TREBA SAMO VREMENA DA SE URADI KVALITETNA DEZINFEKCIJA SVAKOG ULAZA U OBJEKTU u naselju ”OSLOBODIOCI VALJEVA”? KOLIKO KOŠTA USLUGA DEZINFEKCIJE KOJU TREBA DA URADI ”VETERINARIJA” KOJA NEMA ZAKONSKOG OSNOVA DA RADI USLUGU DEZINFEKCIJE?

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.