Henkel u martu u Europromu

      1 коментар на Henkel u martu u Europromu

Sledeći dobru praksu promocije domaćih proizvoda kompanija Europrom mesec mart posvetila je kompaniji Henkel ukazujući da medju domaćim proizvodima nisu samo prehrambeni proizvodi već i hemijski proizvodi .

Bojana Perić PR menadžer  komapnije Europrom podsetila je da su prehrambeni proizvodi do sada uglavnom imali primat u kampanji Dani domaćih . „U mesecu martu u svim maloprodajnim objektima do kraja marta su na akciji proizvodi Merix i Mer , proizvodi kompanije Henkel. Do sada nismo imali priliku da govorimo o hemijskoj industriji, a ono što je dobro situacija se menja u korist domaćih proizvoda u ovom segmentu. Najnovija istraživanja govore o tome da su potrošači počeli da vraćaju poverenje u domaću hemijsku industriju. Naša poruka je da kada goorimo o negovanju domaćih proizvoda mi ne govoirmo samo o prehrambenim već i hemijskim proizvodima“, rekla je Perić.

Zanimljiv je i podatak da su u anketiranju koje je uradio Europrom potrošači kada su u pitanju brendovi na prvo mesto stavili Merix , proizvod sa tradicijom od preko 40 godina .

Predstavnik kompanije Henkel Milan Škobić posebno se osvrnuo na istorijat kompanije koja je zapravo privatizovana nekadašnja kruševačka fabrika Merima. „Henkel je baš kao i Merima nastao u 19. veku kao jedan porodični biznis stoga nam je jako bitno čuvanje tradicije i vrednosti koje propagirao godinama unazad. Od dolaska 2002. godine u Srbiju Henkel je uložio preko 200 miliona evra u razne projekte vezane za modernizaciju postojećih pogona i izgradnju novih i možemo reći da se proizvodna linija Henkela smatra jednom od najmodernijih. Nastavili smo da proizvodimo domaće proizvode kao što su Merix i Mer i da ih usavršava , a istovremeno proizvodi brendove kao što su Persil, Somat, Bref. S ponosom možemo da kažemo da iz fabričkog postrojenja u Kruševcu snabdevamo preko 70 miliona ljudi širom sveta u 37 zemalja“, rekao je Škobić.

Kako se moglo čuti Henkel je društveno odgovorna i uključena kompanija koja je do sada podržala različite projekte . Zanimljivo je da predloui i inicijative dolaze od zaposlenih. „Odgovorna smo kompanija posebno pažnju posvećujemo zaštiti životne sredine, ali i brojnim drugim aktivnostima . Nši zaposleni su pokretači brojnih akcija i ne samo to već i volonteri u brojnim akcijama . U tome oni volontiraju , a mi ih kao fabrika plaćamo za to, odnosno nagradjujemo ih. Tako smo do sada omogli rad bbrojnih vrtića, Domova zdravlja  i mnogih drugih ustanova i institucija, ali i brojna udruženja“, objašnjava Škobić.

Proizvode kompanije Henkel ne treba posebno ni predstavljati ,a u martu mesecu u prodajnim objektima Europroma po akcijskim cenama proizvodi Merix i Mer biće dostupni svim potrošačima.  

1 comment on “Henkel u martu u Europromu

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.