Za tri meseca u Somborskoj zapaljena tri automobila

Za tri meseca u Somborskoj ulici na Poparama zapaljena su čak tri automobila. Kako Vamedia saznaje , istraga, kako bi se otkrio počinilac, je u toku.

Somborska ulica

Stanari Somborske ulice najpre su bili u šoku u oktobru mesecu kada je kod jednog od komšija N.M u garaži izgoreo automobil, skuter i bicikla. Slučaj paljevine ponovio se u decembru kada je izgoreo automobil P.M. Novi slučaj desio se krajem januara kada je izgoreo još jedan automobil u istoj ulici i to automobil ispred mehaničarske radionice A.F. 

Meštani navode da je u sva tri slučaja pozvana policija, a na pitanje Vamedie da li mogu da pretpostave uzrok , sležu ramenima. 

Kako Vamedia saznaje iz nezvaničnih, ali pouzdanih izvora bliskih istrazi, od tri paljevine automobila u Somborskoj ulici dve se dovode u vezu sa namernim podmetanjem požara na vozilima.

 U jednom slučaju naime, istraga je utvrdila da je do paljevine došlo zbog kvara na instalacijama tako da tu nije reč o namernom paljenju. „Medjutim druga dva slučaja utvrdjeno je da se radi o podmetnutim paljevinama. Dosadašnja istraga na osnovu materijalnih tragova upućuje na to da je počinilac za kojim se intenzivno traga od ranije imao neraščišćene račune sa vlasnikom radnje za popravku automobila u neposrednoj blizini  koji je paljevinu i prijavio“, kaže izvor Vamedie.

Valjevski mediji 2013. godine u dva navrata su izveštavali i o lupanju automobila jednog od gradjana upravo u pomenutoj ulici.

1 comment on “Za tri meseca u Somborskoj zapaljena tri automobila

  1. Pera

    Neverovatno, ali istinito. I nikom ništa.
    Ništa se ne preduzima od strane nadležnih organa da se počinioci, ili nalogodavci pronađu i privedu pravdi???
    Ovde ima jasnih stvari kao dan, ali ili su naši organi nesposobni, ili namerno nezaintersovani…?
    Sve navedeno bi otkrila neka, manje poznata, detektivska agencija za kratko vreme, ali kao i za sve, potreban je ispravan rad.
    Biće naopako ako narod uzme pravdu u svoje ruke i počne da rasvetljava kriminalna dela neuračunljivih i bolesnih ljudi!
    Tuga.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.