Stranka moderne Srbije moguće izlazi na lokalne izbore

Stranka moderne Srbije izvesno izlazi na izbore. Snežana Spajić SMS u Valjevu kaže da su imena kontrolora iz Valjeva već upućena u GO partije.

„Poznato je da je Kongres doneo preporuku da se izadje na izbore , sada šire predsednišštvo treba da usvoji tu odluku . Što se tiče nas najverovatnije da se izlazi na izbore . U svakom slučaju mi se pripremamo i već smo odredili svoje kontrolore, to znači da sam ja uputila imena kontrolora već. I za sada se vrši obuka kontrolora u Supštini“, kaže Spajić. 

Oona navodi da odluka o izbornoj listi za lokalne izbore još nije doneta , a objašnjava da bez liste za njih nema učešća u partijskim organima:

„Još uvek nismo doneli odluku o svemu tome , a mi imamo pravo na članove radnih tela ukoliko budemo napravili svoju listu onda ćemo imati mogućnost proširenog radnog tela . Ako se ne kandidujemo na lokalu nemamo onda pravo na to“.

Na pitanje novinara da li bi SMS ukoliko bi se shodno poslednjim dogadjajima na sednici Skupštine grada našla tačka dnevnog reda vezana za smenu javnog pravobranioca kako bi odbornici SMS glasali Spajićeva kaže:“Nismo razgovarali o tome, ali u svakom slučaju mislimo da pravobranilac radi dobro svoj posao i do sada ga je dobro radio. Znači, gledamo čoveka onakav kakav jeste i kako svoj posao radi , nas te političke kalkulacije uopšte ne interesuju.“

12 comments on “Stranka moderne Srbije moguće izlazi na lokalne izbore

  1. Патуљци

    Снежана, Снежана, излазиш ти ко бела лала на изборе. Ти си део Вучићевог система и лажна опозиција. Шта ћеш радити када падне Вучић? Већина вас и не размишља о томе. Бићете обелжени цео живот.

    Reply
    1. UBLJANIN

      O cemu vi pricate a plate ni danas nema u KRUSIKU da nepricam da nam nisu platili put vec dva meseca, a vi se zabavljate i komentarisete ove koji nam nisu nista u zivotu.

      Reply
  2. Blam

    Obraz-djon!!! Da sam na vasem mestu, pozeleo bih da me proguta crna zemlja! Blago SNS-u sa vama, vladace jos sto godina!

    Reply
  3. Poturica

    Sreća je što se sad narod pita koji je za BOJKOT izbora pa Snezani i njoj sličnih nema više mesta. Biče još „Snežana“ do aprila

    Reply
    1. SNEŽANA CCCCCCC, NE VALJAŠ

      Ljudi, da li primećujete razliku u ekspresiji i elokvenciji, kada Snežana Đekić Spajić objavljuje saopštenja, čita predloge na sednicama Skupštine grada Valjeva i kada odgovara na novinarska pitanja ispred kamere?! Posebno je interesantan članak u Politici u vezi HE, gde ona i njen kolega odbornik elaboriraju temu, kao da su u najmanju ruku, doktoranti katedre za hidrologiju, ili šta već.
      Mnogo je opasnije kada neka stranka lansira ovakve, neobrazovane likove kojima neko drugi piše tekstove. Žalosno je da naprdnjaci koji su uništili ceo sistem ispadnu pošteniji od ove gospođe iako imaju lažne diplome.
      Zamislite da sutra recimo, kaže za skupštinskom govornicom da je Zemlja ravna ploča ili da je počeo III sv, rat?!

      Reply
  4. Mustafa

    Cirkus se nastavlja, jos samo nam ovi trebaju. Pa slucajuci njih oni ne znaju da sastave dve prostoprosirene recenice. Pojava na Tv sve govori o njima. BOZE dokle ce trajati ovaj cirkus u nasoj zemlji? 😞

    Reply
  5. glasač

    Pa što vodaste narod ko mečku o Ilindanu celu zimu,sa šetalicom bojkot,a sada kada je cenzus oboren na 3% svi na izbore.Vučiću svaka čast,ima ne samo da ih poraziš nego i da ih poniziš,jer je njima jedino stalo do fotelja i plata od 250.000 i deset hiljada i par komisija.E sada ču sa apetitom glasati protiv ove i ovakve opozicije

    Reply
  6. zoki

    Snezana nema veze sa SNS-om i to odgovorno tvrdim.Ona je svoje aktivnosti usmerila za dobro Valjeva.Jedino ona ima sta reci ovima iz vlasti.Ukoliko mislite da ona nije opozicija ko je onda?

    Reply
    1. Valjevac

      U celoj toj stranci dolazi do glasovne promene prelazak iz M u N, pa tako SMS prelazi u SNS. Drugačije se ne može objasniti njihova odluka da za razliku od prave opozicije, koja bojkotuje izbore, oni na izborima učestvuju. Time su prekršili Sporazum sa narodom koji su potpisali prošle godine.

      Reply
  7. Masan

    Sta dobija opozicija neizlaskom na izbore?Jasna je stvar da vredi pokusati i pobediti sns sto je ovog puta nemoguce.Svi oni koji bojkotuju izbore vec su vladali i upropastili Srbiju.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.