Medju uhapšenima i Valjevac

Kako prenose nacionalni mediji, po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal , policija je uhapsila pet osoba,  a u vezi sa zloupotrebama u PD „Infrastruktura železnice“a.d. Medju uhapšenima je Miodrag Poledica, državni sekretar Ministarstva građevinarstva, ali I kako prenose mediji, i direktor ZGOP-a Zoran Stojanović i direktor firme „Ingrap Omni“ Mirko Međa.

Najpre je u januaru uhapšen Miroljub Jevtić, direktor JP Infrastrukture Železnica Srbije zbog primanja mita u službenim prostorijama u iznosu od 10.000 evra.

Nacionalni mediji prenose izjavu direktora policije Vladimira Rebića koji je rekao da je  Poledica uhapšen zbog zloupotrebe službenog položaja u vezi sa dve pruge  i tenderom za rekonstrukciju pruge preko Pančevačkog mosta. “Poledica je sa saradnicima  hteo da izbegne proceduru, napravili su hitnu nabavku, uključili privatnika, fingirali su posao koji bi bio završen za 50 i više miliona dinara”, rekao je direktor Rebić , a prenose nacionalni mediji.

Preduzeće Ingrap omni osnovano je u Valjevu 1993. godine , a danas posluje sa sedištem u Beogradu.

5 comments on “Medju uhapšenima i Valjevac

  1. Osama

    U ovoj zemlji otkad znam nisi nikad mogao da zivis ako nisi krao. To je normalno. Pogotovo u ovo vreme. Sve je to normal o

    Reply
  2. Mima

    Što se “ primate“ da je krenulo hapšenje lopova?! Ovo su žrtveni jarci koji su izabrani da Vučić pokaže kako hapse nepoštene bez obzira na stranačku pripadnost! Dobije glasove naivnih i oslobodi se onih koji su postali nepoželjni! Dve muve, jednim udarcem.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.