Radnički sjajan na Novogodišnjem turniriru 2020

Dečaci iz škole fudbala Radničkog sa Petog Puka osvojili su najviše odličja na Novogodišnjem turniru i time dokazali da je rad sa mladjim kategorijama u ovom klubu na izuzetno visokom nivou, a ovakav sistem uspeha je baziran na radu sa čak sedam trenera.

Trener omladinaca je Radovan Marković poznati Valjevski fudbaler sa bogatom internacionalnom karijerom. Kadete i pionire trenira Nenad Simanić, a sa petlićima i pačićima rade Bojan Djurić, Đordje Petrović-Struja, Đorđe Ćirković, Sveta Milošević-Francuz dok sa golmanima radi jedan od najboljih u istoriji Valjevskog sporta Zoran Pantelić-Panta. Na čelu ove uspešne mašinerije je direktor škole Marko Mirković. Po kategorijama na turniru ostvareni su sledeći rezultati: 2012-(1).mesto,2011-(2).2010-(2),2009-(3).2008-(1)i(3),2007-(3), pioniri (1) i kadeti (1) mesto.Ukupno 4 prva, 2 druga i 3 treća mesta.Škola fudbala F.k Radnički ovim putem koristi priliku da se zahvali velikom broju sponzora koji su doprineli ovom uspehu.

1 comment on “Radnički sjajan na Novogodišnjem turniriru 2020

  1. Pako

    STA JE SA RASPODELOM NOVCA ZA SPORT, OPET CIRKUS, PA DOKLE? BUDUCNOSTI 14000000 PA ZA STA? JEL DA BI SE KUPOVALI IGRACI SA INTERNETA, JEL ZA PLATU TRENERA SRPSKE LIGE OD 15.. EURA, JEL ZA DUGOVE VELIKOG STRUMPFA KOJI PRAVI DUGOVE GODINAMA A LIGA SE IGRA ISTA GODINAMA. STA JE SA NASOM DECOM KOJA IGRA KOJE KUDA, STA JE SA OPREMOM ZA DECU, STA JE SA PARAMA ZA ODLAZAK NA PRVENSTVENU UTAKMICU, STA JE I KAD CE SE RESITI SEF I ORGANIZACIJA SKOLE FUDBALA, PA DA JE UPITANJU MESTO PREDSEDNIKA DRZAVE NE BI SE MENJALI OVAKO(PROFA, ALJA, CIRA, DJURA, PROKA,….) SPISKU NIKAD KRAJA, A KAD POGLEDAS REZULTATI NULA. E SAD DOSAO MILANCE PA TI JE ON SAD SVE I SEKRETAR I BLAGAJNIK I SEF SKOLE, A OPET REZULTATI NULA. E SAD PITANJE DOKLE TAKO? PA DO VEKA JER AKO JEDNA KARIKA ISPADNE IZ OVOG CIRKUSKOG LANCA E TO PROBLEMA, KO CE POLOZITI RACUNE. OVAKO NE DIRAJ TI MENE, NECU NI JA TEBE I PRAVICEMO CIRKUS I DALJE DO VEKA. PA AKO RODITELJI OVE DECE NE SMEJU NISTA, STA JE SA LJUDIMA IZ DRUGIH SPORTOVA DA POSTAVE PITANJE:”ZA STA SE VISE DAJU OVI MILIONI FK. BUDUCNOSTI” KAD KOD NJIH SVE PROPADA OD EKIPE, SKOLE, INFRA STRUKTURE?…PAMETNIJE JE DATI APOTEKAMA NEKI DEO OD OVIH MILIONA NJIMA BI VEC NESTO ZNACILE KAD VEC OVI MILIONI SE NE KORISTE ZA RAZVOJ KLUBA I OMLADINSKOG SPORTA. Bravo za RADNICKI

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.