Potrovani psi u Popučkama

*tekst sadrži fotografiju uznemirujućeg sadržaja

Istraga o tome ko je u prihvatilištu za pse u Popučkama otrovao deset pasa i dalje je u toku. Snežana Janković vlasnica ovog prihvatilišta za N1 izjavila da sumnja da u pse potrovali meštani Popučaka koji odavno imaju prigovor na azil u njihovom okruženju.

foto S.Jovanović/fejsbuk

Čak deset pasa je otrovano u privatnom prihvatilištu za pse u Popučkama vlasnice Snežane Janković. Jankovićeva je sliku uginulih pasa zatekla dolaskom u azil i odmah obavestila policiju koja je nakon toga obavila uvidjaj. „Svi psi su bili u boksevima. To su profesionalni boksevi. Počinioci su preskočili ogradu i bacili otrov u kavez, drugačije nisu mogli da priđu životinjama. Otrov je razbacan i po celom dvorištu. Ko ubije životinju, ubiće i čoveka. Institucije moraju da rade svoj posao i pronađu odgovorne. Psi koji su ovde smešteni ne vide ni mačke ni prolaznike, pa samim tim ne laju niti prave bilo kakvu buku“,izjavila je Janković za N1.

foto :S. Jovanović/fejsbuk

Vlasnica azila tvrdi da se radi o prihvatilištu pasa lutalica ,ali I vlasničkih pasa  gde dolaze bolesni psi koje preuzima na molbe njihovih vlasnika.

Na društvenim mrežama razvila se polemika o celom slučaju, a većina Valjevaca osudjuje ovaj nehumani gest.

2 comments on “Potrovani psi u Popučkama

  1. 😱😱😱😱

    E sad tome ko je to uradio treba dati malo kerozana da vidi kako izgleda kad se neko muci i umire u najtezim mukama, strasno, ovoliko zlo nisam ocekivao od ovog naroda ali izgleda da nama nema spasa!!! Najgora kazna bi za tu osobu bila malo

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.