Doniraj knjigu

      1 коментар на Doniraj knjigu

Kulturu nam neće pokloniti, ali su nam je oduzeli i na nama je da se za istu i borimo.

Nakon svih tehničkih procedura i pritisaka zvanično je kao predlog zakona postavljen zakon o ograničavanju rijaliti programa, a njegovi podnosioci su 36.316 birača. Pomenuti zakon mora biti postavljen na dnevni red do kraja decembra, u suprotnom svaki dan zakašnjenja predstavljaće pretnju po generacije mladih ljudi koje će odrastati uz vrednosti koje u prvi plan ističu nasilje. Ali do tada, odgovorimo nasilju zajedničkim snagama, akcijama koje predstavljaju primer istinskih vrednosti, ističući pak humanost i kulturu.

Tim povodom inicijativa U ime kulture organizuje humanitarnu akciju prikupljanja knjiga koje će biti donirane bibliotekama i školama širom Srbije. U akciju je uključeno više od pet gradova, a taj broj se konstantno povećava. I zato, drage Valjevke i dragi Valjevci, pred nama su dani u kojima svojom donacijom možete pomoći onima kojima je ta pomoć i neophodna, ali i pokazati da svi zajedno nismo odustali od kulture i onih vrednosti koje podrazumevaju rađanje novog Tesle, Andrića ili Pupina.

Knjige se prikupljaju u restoranu Domino u Stop Šopu, u Ulici Uzun Mirkova 2. O dodatnim lokacijama informacije možete potražiti na internet stranici Srbije u pokretu..

Znanje je moć, a knjige su najsigurniji put do znanja, ukoliko ste u mogućnosti uzmite učešće u ovoj humanitarnoj akciji, pokažimo solidarnost!

Arsenić Nikola, inicijativa U ime kulture /UZUZ, Srbija u pokretu

1 comment on “Doniraj knjigu

  1. Politika

    Zašto se mora politika mešati u sve? Zašto se dopušta predstavniku DS da skuplja knjige? Malo li su se nakrali? Porodica Arsenic je cela zaposlena preko Ds. Sklonite se više.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.