Štand – potpisivanje peticije za oslobađanje Aleksandra Obradovića

Večeras od 18 h na Gradskom trgu potpisivanje peticije za oslobadjanje uzbunjivača Aleksandra Obradovića.

“U ponedeljak . 28. oktobra održali smo građanski protest “Sloboda za Aleksandra”. Da živimo u uređenoj državi, da nam institucije nisu uzurpirane, da Tužilaštvo i sudstvo rade svoj posao, naš sugrađanin Aleksandar Obradović ne bi bio u kućnom pritvoru.

Aleksandrov advokat Vladimir Gajić, u intervjuu datom za Birn kaže da je ovaj predmet po svojoj suštini bizaran: “ Osumnjičeni je de fakto uzbunjivač koji je ukazao na nezakonito poslovanje odgovornih lica u namenskoj fabrici Krušik iz Valjeva, a u koje nezakonitosti su eventualno umešani i članovi Vlade Srbije, onemogućen je u delovanju kao uzbunjivač krivičnim progonom od strane tužilaštva, koje na taj način umesto da suzbija kriminal na štetu državnog preduzeća hapsi i progoni savesnog građanina”.

Aleksandra kao izdajnika etiketiraju svi oni koji se kriju iza zastave patriotizma,  nesvesni da je ono što je Aleksandar učinio čin vrhunskog patriotizma.

 Ovo jeste Aleksandrova, ali je i bitka svih nas. Nemamo čega da se bojimo i ne smemo tražiti izgovore. Pokažimo solidarnost, pojavimo se na Gradskom trgu u petak 1. novembra u 18 časova, gde će biti ozganizovan štand i potpišimo peticiju za oslobađanje našeg sugrađanina Aleksandra Obradovića”, navodi GO DS-a u svom Saopštenju za javnost.

16 comments on “Štand – potpisivanje peticije za oslobađanje Aleksandra Obradovića

 1. Kiselo voda

  Zar je moguće da nema niko hrabar kod žutih da stane ispred i održi konferenciju za štampu, nego se krijete iza saopstenja.

  Reply
 2. Iste face ,ista lica.

  Moze li da se potpise peticija da vas matore koji ste stavili sapu na Ds isteramo iz Ds-a.Dosadili ste i bogu i narodu vise,stara lica i veciti odbornici.
  Za to cu da potpisem odmah samo da vas ne gledamo vise,na mladjima svet ostaje.

  Reply
 3. dedagaga

  To je stranačka, opoziciona aktivnost i nikako ne može biti GRAĐANSKA.
  Srećno vam bilo.

  Reply
 4. Recite istinu

  Jovi Bakicu pukle obe gume….zato se nije pojavio veceras u Valjevu.
  Mi normalni gradjani pitamo samo ove zutace,Jel moguce da je bajsom krenuo za Va???
  Opet nas magarce zutaci Micini

  Reply
 5. Valjevka

  Di’ li je SIRĆE multipraktik bez jedne hemisfere, da vidi svoje doskorašnje sapratioce. Čujem pojačava SPS. UDBA mu ne da mira mora da sluša.

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.