Još dve manifestacije do kraja godine

Na završenom konkursu za privredno turističke manifestacije od pristigle tri aplikacije Komisija izabrala dva projekta za koja se iz budžeta izdvaja još milion dinara.

Na sajtu grada objavljena je bodovna lista projekata koji su odobreni na drugom konkursu za privredno turističke manifestacije. Sa 89,4 poena vrednovan je projekat FK „Kolubara dva“ Valjevo za program Kolubarske igre „K2 ALL“, a sa 69,6 poena program „Sajam automoto sporta Valjevo“ „ASU AVAKO RELI TIM-a“.

Na sajtu za sada nije objavljeno koliko je novca dodeljeno kom  programu, ali je izvesno da će programi morati da budu realizovani do kraja ove godine kako bi i mogli biti finansirani.

Sve i da se radi o najbolje mooguće zamišljenim programima ostaće zabeeženo je u Valjevu u 2019. godini za podršku privredno turističkim manifestacijama iz gradskog budžeta izdvojeno oko 210 000 evra. Ovim novcem finansirano je uključujući i ova dva nova programa 31 manifestacija, što praktično znači da su Valjevci svakog meseca mogli da uživaju u po dve, a nekada i tri manifestacije. Na žalost za dobar broj tih manifestacija ne postoji visibility, ondosno vidljivost, ni kad je u pitanju najava iste , ali ni izveštaj sa održavanja.

Gradjanima ostaje samo da veruju na reč , da su svoj novac uložili ipak na radost širokih narodnih masa.

3 comments on “Još dve manifestacije do kraja godine

  1. Raša

    Ovakav KRIMINAL je moguć samo u saradnji sa Drzavnim organima. Pre svega Tuzilaštvom.

    Reply
  2. GAZDARICA Gorica

    210 hiljada eura potrositi na manifestacije koje nemaju nikakav efekat na stanje privrede u gradu je suludo.
    Ovo sluzi samo za punjenje privatnih dzepova.

    Reply
  3. Gorica Gradonacelnica

    Ko li je od Goricinih pajtosa dobio?
    Borko zvani postenje ili Ljubisa Bosanac ?
    Ili obojica pa ce se rastaliti kad legne uplata.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.