Oktobar u znaku Imleka u Europromu

Mesec oktobar rezervisan je u Europromu za proizvode Imleka na akciji. U okviru kampanje Dani domaćih potrošači u Valjevu mogu degustirati i dobiti dodatne informacije o ovom proizvodjaču i njegovim proizvodima.

U sklopu akcije Dani domaćih , svaki mesec u toku godine u trgovinama Europrom rezervisan je za po jednog domaćeg proizvodjača. „Ako bismo celu kampanju Europroma pokušali da stavimo u jednu rečenicu i njome definišemo cilj kampanje bilo bi to : Vraćanje poverenja potrošača u domaći proizvod. Cilj je jasno postavljen , ali ga nije ni malo lako dostići. Europrom sa brojnim domaćim proizvodjačaima radi na dostizanju tog cilja. Benefit od same kampanje za krajnjeg potrošača vidimo u cenovnoj priči , ali to nije jedini benefit već je suštinski benefit upoznavanje sa domaćim proizvodima“, rekla je Bojana Perić PR menadžer kompanije Europrom.

Ona navodi da ljudi često pogrešno veruju da velikim proizvodjačima koji dugo postoje na tržištu nije potrebna posebna kampanja i predstavljanje , što po njenom mišljenju nije tačno. „To što neko prepoznaje proizvode nije garancija da zna kakvu tehnologiju proizvodjač koristi, koje sirovine, poreklo tih sirovina, njegov način rada i način postizanja održivog kvaliteta. Konkretno sada na akciji i u kampanji je Imlek i smatramo da te informacije prosečan potrošač treba da ima. Zato je sama kampanja upravo okrenuta i ka stavu da ukoliko posedujemo sve informacije tek tada možemo da imamo formirano mišljenje“, kaže Perić. 

Marija Malović regionalni menadžer Imleka kaže da je Imlek osnovan 1953 godine i saradjuje sa preko 4000 farmera  širom Srbije. „Ono što posebno želim da kažem jeste da je valjevski okrug jedan od nama najznačajnijih okruga jer ovde imamo oko 600 farmera sa kojima saradjujemo i dnevno prikupimo 55 tona mleka koje se posle nalazi u omiljenim proizvodima kupaca. Inače Imlek dnevno prikupi oko milion litara mleka od srpskih domaćina. Želela bih da u ime kompanije Imlek pozdravim i porodice Žujović, Mojsilović, Čitaković , Belušević i Trišić upravo iz ovog kraja sa kojima imamo dugogodišnju saradnju i od kojih otkupljujemo velike količine mleka“, rekla je Malović.

Imlek u oktobru u Europromu na akciji je izdvojio nekoliko proizvoda , tačnije osam artikala, a u ovom mesecu organizuje se veliki broj promocija u objektima Europroma. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.