Razgovori pod lipom

      7 коментара на Razgovori pod lipom

Protesti „1 od 5 miliona“ se u Valjevu nastavljaju u novoj formi. Predvidjena su okupljanja na kojima će se zajedno sa uglednim gostima razgovarati o važnim društvenim i političkim temama.

U subotu, 15. juna u 19 časova, razgovaramo „Pod lipom“ (Železnička 7 – stara železnička stanica Valjevo) sa građankama i građanima Valjeva o ulozi medija u političkim i društvenim procesima u zemlji, o navali propagande i položaju nezavisnih novinara i nezavisnih medija, o pravu nas kao građana na tačnu informaciju.

Da li konzumerizam ubija vrednosti i načela novinarske profesije, kako do slobode i da li je medijska sloboda preduslov demokratizacije društva? Kako danas preživljava ideja odbrane od monopolizacije medijske sfere, razgovaramo sa

Predrag Vujanac
Darijom Ranković
Antonela Riha
Vukašinom Obradovićem

Dođite da #mislimozajedno
#1od5miliona

Top of Form

7 comments on “Razgovori pod lipom

 1. Radmila

  I setnje ste uspeli da prekinete…
  Bravo Vi.
  Za vas nikada vise,ipak su oni komentari bili ispravni da vam se vrati onaj vas gazda iz proslosti
  Uzas.

  Reply
  1. Vladimir

   Žeco, ti nikad više. Pukao si svugde. Niko te neće. Gotov si. Preostalo ti je da samo pišeš ove ljigave komentare.

   Reply
  2. Vladimir

   Žeco, dno dna! Bk? Žeco. Majstor spina, za 300 klima? Odluči imme muško ili žensko? BK… #onokad nemaš pojma 300000 do dna?

   Reply
   1. Zeleznice Valjeva

    Koliko ste optereceni vise Zecom da je to strasno.Svaki komentar koji vam neodgovara pisete kao da je on pisao jer vam to odgovara i opet obmanjujete ljude.
    Shvatite da ima i nas kojima stara postava i MM nikada odgovarati nece,a vama znamo zasto odgovara.
    Pantelija opusti se malo 🤗🤗🤗

    Reply
    1. Vladimir

     Jedini MM koji se mešao u rad valljevskog DS-a je Mihailo Milutinović Klomber i to zahvaljujući tebi, Žeco. Provalili su te ljudi i otkačili. Razumem da te sada pritiska da ovim glupim komentarima nekako odradiš onih 300 hiljada koje si dobio, a nisi islpunio zadatak da uništiš Demokratsku stranku u Valjevu.

     Reply
     1. Momcilo

      Demokratska je unistena deco moja povratkom te vase stare ekipe koja vas zavila u crno.Gore propasti od ove vase trenutno nema.Ovog sto spominjete nema blage veze sa Ds jer mi svi znamo na koga se misli a to je Mica M i ekipica oko njega.
      Vas 10 tak u Ds i to vam je previse.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.