Vodovod obeležio svoju slavu

Valjevski Vodovod obeležio je svoju slavu sv Justina Ćelijskog , rezanjem slavskog kolača u prostorijama ovog preduzeća i  delimičnim osvrtom na period izmedju dve slave.

U periodu izmedju dve slave JKP Vodovod, je po rečima direktora Djordja Milanovića imao mnogo posla, ali je predvidjeno i ostvareno.

„Sve ono što smo planirali smo i završili. Raduje da su se vremenske prilike sada popravile i da radove nastavljamo. Kada je u pitanju Kamenica tamo imamo sada 180 korisnika i na dalje tamo krećemo sa širenjem mreže, a tu su Stapar, Ogladjenovac, Osladić. Nadam se da ćemo već na sledećoj Skupštini dobiti na upravljanje vodovod Kamenica i cena vode trebala bi da bude 59 dinara. “, rekao je Milanović.

JKP Vodovod već upravlja sa 4 seoska vodovoda : Žabari, Gornja Grabovica, Prskavac i Kukalj za sada ima stabilno snabdevanje vodom sela izuzev problema na vodovodu Kukalj gde je u toku rešavanje kvara na jednoj od cevi . „Imali smo veliku količinu padavina tako da još uvek imamo dovoljne količine vode kada je u pitanju sam Kukalj. Prethodnih dana smo imali veliku zamućenost vode tako da smo savetovali gradjanima koji koriste vodu sa ta četiri vodovoda da je koriste kao teehničku. Moram da kažem da su zaposleni u fabrici vode uložili velike napore s obzirom da je zamućenost bila na nivou iz 2014. godinekada smo imali i poplave. Ipak, uspeli smo da se izborimo sa tim problemom“, rekao je Milanović.

Kako se moglo čuti u narednom periodu zahvaljujući sredstvima koje je izdvojilo ministarstvo za lokalnu samoupravu biće nastavljeni radovi na vodovodnoj mreži prema Brankovini.

S.V.

2 comments on “Vodovod obeležio svoju slavu

  1. DRAGAN

    STARA PRICA SE NASTAVLJA STO SE TICE VODOVODA KUKALJ SELO PAKLJE ZA MESEC DANA SAMO JE JEDNOM DOBILO VODU I NIKO NECE DA PREDUZME NISTA POVODOM TOGA. POZIVAM SVE NOVINARE DA DODJU U SELO DA NAPRAVIMO REPORTAZU I DA CUJETE PRAVU ISTINU OD NAS MESTANA KAKO VODOVOD ZLOSTAVLJA JEDNO SELO TAKODJE POZIVAM VALJEVSKE ADVOKATE DA PRED SUDOM OBRANIMO NASA PRAVA NA VODU JER SVI MI IMAMO UGOVORE U KOJIMA PISE DA SMO UCESTVOVALI U IZGRADNJI VODOVODA KUKALJ.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.