Valjevo Open-Memorijal Svetlana Radojević

U nedelju 03.03.2019.godine Grad Valjevo bio je u epicentru događanja u karate sportu, naime po 8 put u organizaciji Karate kluba 014 iz Valjeva održan je tradiocionalni karate turnir „VALjEVO-OPEN“ MEMORIJAL SVETLANA RADOJEVIĆ.

Karate turnir koji se održava u čast prerano preminule karatistkinje Svetlane Radojević, tradicionalno se održava svake godine u Valjevu i okuplja veliki broj učesnika. Karate klub 014, kao organizator turnira ove godine okupio je više od 35 klubova iz cele Srbije koji su uzeli učešće sa više od 200 takmičara, za šta je dobio sve pohvale od Karate saveza uže Srbije i naviše ocene za organizaciju turnira.

Uvodnu najavu turnira dao je Sekretar sportskog saveza Valjeva gospodin Radomir Simić, dok je turnir u ime gradskog veća Valjeva i u ime gradonačelnika grada Valjeva otvorio prof dr Miroljub Ivanović, član gradskog veća grada Valjeva, koji je pozdravio sve takmičare, službena lica, sudije i organizatore i u svoje lično i u ime grada Valjeva svim takmičarima poželeo puno uspeha na turniru.

Pored pojedinačnih nagrada od strane organizatora dodeljena su i sledeće priznanja:

Za najuspešni klub proglašen je KK Mionica

Za najuspešnijeg takmičara član KK 014 Valjevo Matija Radosavljević a nagrađeni su i najmađi takmičari Ružica Petrović KK Gornji Milanovac i Simić Luka KK Bajina Bašta, specijalno priznanje dodeljeno je KK Bor, kao klubu koji je najudaljeniji od Valjeva.

Takmičari KK 014 iz Valjeva i pored obaveza koje su imalo kao domaćini postigli su i veoma zavidne rezultate na samom turniru i osvojili 13 odličja u raznim uzrasnim kategorijama i to:

Zlatnim medaljama u svojim uzrasnim kategorijama okitili su se:

-Ana Živanović 

-Nikola Milivojević

-Matija Soldatović

-Ksenija Kosić

-Matija Radosavljević

Srebrne medalje pripale su:

-Višnja Đurđević    

-Anđela Pavić

-Tamara Dražić

-Ivana Matić

Bronzano odličje osvojili su:

-Anđela Mitrović

-Nikola Petrović

-Uroš Andrić

-Viktor Ćelić

Rukovodstvo i treneri kluba KK 014, veoma su ponosni na održani turnir gde posebno ističu fer i sportsko ponašanje svih učesnika turnira, koji su svojim ponašanjem i ostvarenim rezultatima doprineli da naš turnir bude pravi praznik sporta, koji će nadamo se u narednom periodu ući na sportsku mapu grada Valjeva i još uspešnije promovisati karate sport i grad Valjevo kao grad karatea.

Na karaju moramo istaći da uspeha u organizaciji turnira ne bi bilo bez velikog zalaganja i truda trera i menadžera KK 014 iz Valjeva: Čedomira Bajina, predraga Branković, Vladana Živanović, Milana Lepojević i Milenka Lukić kao i starih članova KK014, koji su svojom zrelošću i postupcima zavredeli sve pohvale.

V.Ž

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.