Proslava Dana grada uz Merimu Njegomir

Obeležavanje Dana grada Valjeva započeto je juče bioskopskom i pozorišnom predstavom. Večeras u 20h na sceni Centra za kulturu koncert Merime Njegomir.Besplatne karte za koncert su na biletarnici Centra.

Nizom kulturnih i sportskih dešavanja grad Valjevo obeležiće svoj Dan. Sve zainteresovane Valjevce večeras očekuje koncert Merime Njegomir u Centru za kulturu, a ulaznice su besplatne. Kako se moglo čuti koncert je poklon ove vlasti gradjanima, dok još uvek nije poznato koliko sam koncert košta. Za sada nije poznato da li se koncert našao u dva miliona dinara koliko je predvidjeno za obeležavanje Dana grada ili se pak radi o sredstvima sponzora. Ukoliko su za koncert izdvojene pare iz budžeta onda se svakako ne može reći da se radi o poklonu jer su gradjani koncert dakle platili. Ukoliko se pak radi o sponzorstvu izuzev u slučaju da je donator baš želeo da ostane anoniman, gradjani bi trebalo da znaju ko ih je počastio. I u jednom i u drugom slučaju neprimereno je da aktuelna vlaldajuća garnitura na sebe preuzima počasti besplatno organizovanog koncerta.

Obeeležavanje Dana grada biće nastavljeno i narednih dana najpre sutra kada će biti održaa i Svečana akdemija na kojoj će biti uručene nagrade grada i izložba u Muzeju ,a potom i izložbom fotografija u Centru za kulturu, juniorskim košarkaškim turnirom, izložbom dečijih radova u Trnavcu i na kraju u petak od 20 sati predstavom „Kokoška“ koju će izvesti CZNTK Abrašević.

1 comment on “Proslava Dana grada uz Merimu Njegomir

  1. pionir

    Moram doći da vidim dodelu nagrde za novinarstvo maloletnom novinaru JS,jer se uvek tako potpisivao,koji još uvek nosi pionirsku maramu druga Tita

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.