Narednih dana pretežno oblačno

Utorak

U severnim i zapadnim predelima umereno do potpuno oblačno, lokalno je moguća kratkotrajna kiša. U toku dana postepeno povećanje oblačnosti u centralnim predelima, dok bi se na jugu i istoku zemlje zadržalo pretežno sunčano vreme. Duvaće slab do umeren, na istoku zemlje i pojačan vetar severnih pravaca. Maksimalna temperatura u intervalu od 9ºC na zapadu zemlje do 17ºC na istoku zemlje.

Sreda

Umereno do potpuno oblačno. Još u toku noći i jutra može biti kratkotrajne kiše lokalno u severnim, zapadnim i centralnim predelima. U toku dana postepeno smanjenje oblačnosti, najpre na severu zemlje. Duvaće slab do umeren vetar severnih pravaca. Maksimalna temperatura u intervalu od 11 do 15ºC.

Četvrtak

Sveže jutro, mestimično je moguć slab mraz, veća verovatnoća u severnim i zapadnim predelima. U toku dana pretežno sunčano vreme u većini mesta. Na istoku i jugoistoku u toku noći i jutra nešto više oblačnosti, moguća je i kratkotrajna slaba kiša. Duvaće slab do umeren vetar severnih pravaca. Maksimalna temperatura od 12 do 16ºC.

Petak

Sveže jutro, mestimično je moguć slab mraz. U toku dana pretežno sunčano i toplije. Duvaće slab vetar severnih pravaca. Maksimalna temperatura u intervalu od 14 do 19ºC.

Vikend

Prema trenutnom prognostičkom materijalu, za vikend se očekuje pretežno sunčano vreme i blagi porast temperature.

serbianmeteo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.