Saopštenje GO DSS Valjevo:SNS odgovorna za tenzije

Povodom poslednjih dešavanja na političkoj sceni Srbije GODSS izdao je sledeće Saopštenje:

“Demokratska stranka Srbije saopštila je da je vlast Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke najodgovornija za porast političkih tenzija i za moguću dalju destabilizaciju zemlje.

DSS je pozvala  vlast da neodložno pozove opozicione stranke i sve druge relevantne političke aktere na razgovor i dogovor, ne samo o stvaranju poštenih medijskih i izbornih uslova, već i o prevazilaženju unutrašnje političke krize.

Demokratska stranka Srbije pozvala je i sve političke aktere da pokažu uzdržanost i odgovornost, ocenivši da kriza čiji smo svedoci veoma lako može da izmakne kontroli i da dovede do teških posledica.

U trenutku kada je stabilnost preko potrebna zbog brojnih spoljnih pretnji, pozivamo SNS da se urazumi i da prestane da ignoriše onaj deo građana Srbije koji se ne slaže sa njenom politikom,” poručila je DSS.

1 comment on “Saopštenje GO DSS Valjevo:SNS odgovorna za tenzije

  1. glasač

    Kakva kriza kada preko 50% glasa za njih,dok ste vi na 2%.vi ste krivi i vaš nekadašnji lider što nije bilo lustracije i šo oni postoje.U vama tražite krivicu,Gde je vaš nekadašnji predsednik GrO Zoran Matić,koji je godinama u vlasti, i koji bi u svakoj drugoj normalnoj zemlji bio na nekom drugom mestu a ne na vlasti.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.