Pobeda, remi i poraz za rvače

U Petrovcu na Mlavi za vikend je održan poslednji turnir Prve lige Srbije u rvanju, na kojem su rvači Mladosti imali tri meča u kojima su zabeležili pobedu, remi i poraz.

Na turniru u Petrovcu valjevski rvači pobedili su Fruškogorac sa 7:0, remizirali sa šabačkim Vitezom 4:4, a jedini poraz u ligi doživeli su od prvoplasirane ekipe Kragujevca maksimalnim rezultatom. Mladost je na kraju prvenstva zauzela drugo mesto u Prvoj ligi Srbije, iza novog superligaša Kragujevca, a ispred Gedže iz Mladenovca, što je najbolji plasman valjevske ekipe u ovom rangu takmičenja u poslednjih 30 godina.

Boje Mladosti u Prvoj ligi Srbije ove sezone branili su: David Petrović, Mijat Lukić, Lazar Vukadinović, Ljuba Jovanović, Ilija Lazarević, Uroš Radoičić, Saša Nedeljković, Darko Pantelić, Strahinja Đermanović, Bojan Marić, kao i trener Marko Jovanović.  Na poslednjem turniru Valjevci su nastupili bez udarnog tandema Đermanović-Lazarević, dok su celu ligu bili lišeni pomoći povređenog Vuka Lekića, te se sa pravom sledeće godine od valjevskih rvača može očekivati i napad na titulu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.