Borci: Stop pretplati RTS

      1 коментар на Borci: Stop pretplati RTS

Odmah mora da se ukine pretplata za RTS, tvrde u saopštenju valjevski borci. Saopštenje prenosimo u celosti.


Uvećana pretplata RTSu od 250,00 dinara mora da se ukine ja lično a i mnoga Boračka populacija, građani Republike Srbije plaćamo SBB, neko plaća drugu kablovsku televiziju, neka RTS zaključa svoj program i finansira se kao druge TV sa nacionalnom ili regionalnom frekvenciom, nedamo ni dinar više bez pitanja!!!
Zašto bi ja i drugi borci, boračka populacija i građani Republike Srbije plaćali dve usluge za istu stvar???
Naše građane, naučnike i umetnike neće da puste u Crnu Goru a evo jutros su na RTSu ,,promovišu“ kako se čeka nova godina u Baru i Kotoru i da pevaju Crnogorski pevači i Plavi Orkestar(javljeno mi je baš u vezi te ,,promocija“) i ništa protiv ali gde su emisije o borcima, sirotinji, problemima, uspesima i td.
Kada dajem-mo pare hoću-mo i da se pitam-mo floskula ,,nemojte se mešati u uređivačku politiku“ može da važi kod svih medija koje narod ne plaća ali kod plaćenog RTSa NE!!! a i ne mešamo se bar se to vidi ko nas i  pita za uređivanje???
Zato ja hoću i drugi građani borci i boračka populacija da plaćamo možda TV Pink, Hepi, Prvu, Vamedija, Kolubarske RS, Valjevska posla, Valjevsku Iskru, Napred, Novosti, Politiku, Blic, Informer, TV Valjevo, TV Marš i td ali neću i nećemo RTS i SBB ili drugog kablovskog operatera u isto vreme i to dva puta računom dobrovoljno(SBB i drugi) i preko električnog brojila ne dobrovoljno(RTS) tj niko mene i nas nije pitao a uzima mi i izima nam pare za RTS preplatu!!!
STOP PRETPLATI RTSu!!! 

UKINITE JE JER NE DAM-MO SVOJE PARE!!!

Predsednik Ubr Valjevo i
Generalni sekretar udruženja boraca
Gvozdeni puk Republike Srbije
Bradić Ljubomir

1 comment on “Borci: Stop pretplati RTS

  1. Zoran

    RTS je jedini medij U Srbiji koji promoviše Srbiju, kulturu u Srbiji i predstavlja Srbe u medijskom prostoru. To je jedini medij u Srbiji koji je prikazao zločine koji su počinjeni nad Srbima, u novijoj istoriji. To je jedini medij koji ima kulturni dnevnik, koji emituje program namenjen svim generacijama i svim društvenim grupama. Samo ljubitelji rijaliti programa mogu da požele još televizija sa takvim programom, u kome se promoviše najniži prostakluk.
    I na posletku, ne plaća se pretplata za gledanje programa. Pretplata se plaća za pravljenje programa, a na nama je da utičemo na to da program bude još bolji i da bi uopšte postojao program u kome se glas Srba i Srbije uopšte čuje. To ni jedan komercijalni medij niti radi, niti će raditi. Samo zbog emisije pod nazivom „Dijanina deca“, koja je emitovana na RTS-u, plaćaću pretplatu, koliku god da odrede. Svim protivnicima pretplate poručujem da potraže na Internetu tu emisiju, da je pogledaju i da sebi odgovore na kojoj još televiziji mogu to da pogledaju.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.