Raspušten OO SUBNOR-a

imageNepuna dva meseca nakon informacije da je valjevski SUBNOR dobio novo rukovodstvo i za predsednika udruženja imenovan Rajko Milinković, stiže informacija da je Opštinski odbor raspušten, a da su izbori za novo rukovodstvo raspisani za 29. novembar.

Koliko u septembru stigla je vest da se dugodišnji predsednik SUBNOR-a u Valjevu Milić Petrović povukao sa tog mesta , a da ga je na mestu predsednika zamenio Rajko Milinković bivši kamerman i policajac, vlasnik nekadašnje RTV „Link“, kadar SNS-a , svojevremeno zaposlen u Centru za kulturu , a potom u Komesarijatu za izbeglice. Nedugo potom moglo se čuti da izmedju novog rukovodstva I starog predsednika ne funkcioniše baš sve kako treba, a izvor Vamedie navodi da je Petrović glasno negodovao po pitanju rasparčavanja biblioteke Subnora kojoj su kako isti izvor navodi pristupili Milinković I njegov partijski kolega novoimenovani blagajnik u SUBNOR-u Vitomir Mitrović.

image Očito da se neslaganje produbilo jer je Okružžni odbor ovog boračkog udruženja doneo odluku da raspusti ovdašnji odbor I za koordinatora imenuje Petrovića. Na osnovu Statuta udruženja Petrović je pristupio I raspisivanju izbora I pozvao članstvo na glasanje već za 29. novembar.
Izvor Vamedie nije mogao da potvrdi da li će se Milinković kandidovati na ovim izborima kao ni da li uopšte uživa podršku članstva udruženja.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.